Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Oral-B PRO 790 eltandborste ger en kliniskt bevisat överlägsen rengöring i jämförelse med en vanlig, manuell tandborste. CrossAction-borsthuvudets design har hämtat inspiration från specialisterna. Borsthuvudet omger varje tand med borstrån som är vinklade 16 grader, och 3D-rengöringsteknologin oscillerar, roterar och pulserar för att bryta sönder och avlägsna upp till 100 % mer plack än en vanlig, manuell tandborste.

Timern som är inbyggd i handtaget hjälper dig att borsta 2 minuter enligt tandläkarnas rekommendation. Och bäst av allt: den är skapad av Oral-B, varumärket som flest tandläkare använder världen över. 

 • Dynamisk rörelse hjälper dig uppnå bättre resultat
 • Avlägsnar upp till 100 % mer plack än en manuell tandborste.
 • Den kliniskt bevisade 3D-rengöringsteknologin oscillerar, roterar och pulserar för att bryta sönder och avlägsna plack överlägset bättre än en vanlig, manuell tandborste
 • Uppladdningsbar eltandborste med 1 läge: Daglig rengöring
 • Ingår i förpackningen: 2 st uppladdningsbara tandborsthandtag, 1 st tandborsthuvud, 1 st tandborstladdare
 • Helt nöjd eller pengarna tillbaka: Testa utan risk under 30 dagar. Om du inte är 100 % nöjd får du pengarna tillbaka. Information på förpackningen.

Observera att Oral-B endast lagt 1 st tandborsthuvud i förpackningen, glöm därför inte att komplettera med fler.

Titta även på

(3 st)
 • 2-minuterstimer
 • 2 st borstlägen
 • Trycksensor

490:-

Titta även på

(3 st)
 • 2-minuterstimer
 • 2 st borstlägen
 • Trycksensor

490:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Oral-B Oral-B PRO 790 DUO 179849 Oral-B PRO 790 eltandborste ger en kliniskt bevisat överlägsen rengöring i jämförelse med en vanlig, manuell tandborste. CrossAction-borsthuvudets design har hämtat inspiration från specialisterna. Borsthuvudet omger varje tand med borstrån som är vinklade 16 grader, och 3D-rengöringsteknologin oscillerar, roterar och pulserar för att bryta sönder och avlägsna upp till 100 % mer plack än en vanlig, manuell tandborste.Timern som är inbyggd i handtaget hjälper dig att borsta 2 minuter enligt tandläkarnas rekommendation. Och bäst av allt: den är skapad av Oral-B, varumärket som flest tandläkare använder världen över.  Dynamisk rörelse hjälper dig uppnå bättre resultatAvlägsnar upp till 100 % mer plack än en manuell tandborste.Den kliniskt bevisade 3D-rengöringsteknologin oscillerar, roterar och pulserar för att bryta sönder och avlägsna plack överlägset bättre än en vanlig, manuell tandborsteUppladdningsbar eltandborste med 1 läge: Daglig rengöringIngår i förpackningen: 2 st uppladdningsbara tandborsthandtag, 1 st tandborsthuvud, 1 st tandborstladdareHelt nöjd eller pengarna tillbaka: Testa utan risk under 30 dagar. Om du inte är 100 % nöjd får du pengarna tillbaka. Information på förpackningen. Observera att Oral-B endast lagt 1 st tandborsthuvud i förpackningen, glöm därför inte att komplettera med fler. Eltandborste 3,3 3 549 SEK 549 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Eltandborste