Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Eltandborste med timer som hjälper dig borsta rätt

Oral-B PRO 800

  Art.nr: 1004739
  • Ger ett friskare tandkött
  • 3 borstlägen
  • 2-minuters-timer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Upplev friskare och vitare tänder med Oral-B Pro 800. Oral-B Pro 800 hjälper dig att borsta i 2 minuter som tandläkare rekommenderar, detta tack vare en professionell timer som vibrerar var 30:e sekund för att låta dig veta att det är dags att byta område i munnen när du borstar.

Oral-B:s runda borsthuvud följer med konturerna runt varje tand för att lättare ta bort smuts och plack men även ge renare tänder och ett hälsosammare tandkött.

Renare tänder och hälsosammare tandkött

Oral-B:s runda borsthuvud följer med konturerna runt varje tand för att lättare ta bort smuts och plack men även ge renare tänder och ett hälsosammare tandkött. Med Oral-B Pro 800 kan man se skillnad redan ifrån första dagen då Pro 800 enkelt avlägsnar ytliga missfärgningar.

Inbyggd timer för perfekt resultat

Den inbyggda timern i Oral-B Pro 800 hjälper dig att borsta de 2 minuter som tandläkare rekommenderar. Genom en vibration påminner Pro 800 dig var 30:e sekund när det är dags att borsta ett nytt område.

Med sin proffsiga timer är Pro 800 en perfekt tandborste för alla som vill byta till en eltandborste.

Perfekt passform

Oral-B refillborsthuvuden är framtagna för att passa perfekt på din tandborste och har specialegenskaper som avrundade borststrån för en skonsam behandling av tandköttet, vinklade borststrån för rengöring mellan tänderna och ultratunna borststrån för extra skonsam rengöring, för fantastiska resultat.

Produktegenskaper

  • Gör tänderna vitare från dag 1 genom att avlägsna ytliga missfärgningar
  • Den professionella 2-minuterstimern hjälper dig att borsta tillräckligt länge
  • 3 borstlägen inklusive gum care & sensitive
  • Innehåller 1 eltandborsthandtag med laddare, 2 borsthuvuden
  • Upp till 100% mer plackborttagning

Oral-B Professional 800 är kompatibel med följande refillborsthuvuden: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip och Ortho Care.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1004739 Oral-B Oral-B PRO 800 77596 Upplev friskare och vitare tänder med Oral-B Pro 800. Oral-B Pro 800 hjälper dig att borsta i 2 minuter som tandläkare rekommenderar, detta tack vare en professionell timer som vibrerar var 30:e sekund för att låta dig veta att det är dags att byta område i munnen när du borstar. Oral-B:s runda borsthuvud följer med konturerna runt varje tand för att lättare ta bort smuts och plack men även ge renare tänder och ett hälsosammare tandkött. Renare tänder och hälsosammare tandkött Oral-B:s runda borsthuvud följer med konturerna runt varje tand för att lättare ta bort smuts och plack men även ge renare tänder och ett hälsosammare tandkött. Med Oral-B Pro 800 kan man se skillnad redan ifrån första dagen då Pro 800 enkelt avlägsnar ytliga missfärgningar. Inbyggd timer för perfekt resultat Den inbyggda timern i Oral-B Pro 800 hjälper dig att borsta de 2 minuter som tandläkare rekommenderar. Genom en vibration påminner Pro 800 dig var 30:e sekund när det är dags att borsta ett nytt område. Med sin proffsiga timer är Pro 800 en perfekt tandborste för alla som vill byta till en eltandborste. Perfekt passform Oral-B refillborsthuvuden är framtagna för att passa perfekt på din tandborste och har specialegenskaper som avrundade borststrån för en skonsam behandling av tandköttet, vinklade borststrån för rengöring mellan tänderna och ultratunna borststrån för extra skonsam rengöring, för fantastiska resultat. Produktegenskaper Gör tänderna vitare från dag 1 genom att avlägsna ytliga missfärgningar Den professionella 2-minuterstimern hjälper dig att borsta tillräckligt länge 3 borstlägen inklusive gum care & sensitive Innehåller 1 eltandborsthandtag med laddare, 2 borsthuvudenUpp till 100% mer plackborttagning Oral-B Professional 800 är kompatibel med följande refillborsthuvuden: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip och Ortho Care. Eltandborste 4 1 449 SEK 449 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Eltandborste