Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Oral-B Vitality Kids Frozen är en eltandborste för barn med roliga figurer från Disneys Frozen, och ger barnen en ordentlig rengöring av deras tänder. Denna laddningsbara eltandborste har extra mjuka strån för barn, och är kompatibel med appen Disney MagicTimer från Oral-B. Ladda ner appen för att hjälpa dina barn att borsta i de rekommenderade 2 minuterna, och lära sig goda tandvårdsvanor inför resten av livet.

Produktegenskaper

- Roterande PowerHead når, omsluter och rengör noggrant flera olika ytor.
- Extra mjuka strån rengör skonsamt och mjukt.
- Gör tandborstningen rolig med Disneys Frozen-figurer.
- Kompatibel med appen Disney MagicTimer från Oral-B för att få barnen att borsta längre.
- Laddningsbart batteri som håller i upp 5 dagar.

Komplettera ditt köp

(4 st)
  • 2 st
  • För Braun Oral-B eltandborstar
  • Disney-figurer

99:-

Oral-B Oral-B Vitality Kids Frozen 154624 Oral-B Vitality Kids Frozen är en eltandborste för barn med roliga figurer från Disneys Frozen, och ger barnen en ordentlig rengöring av deras tänder. Denna laddningsbara eltandborste har extra mjuka strån för barn, och är kompatibel med appen Disney MagicTimer från Oral-B. Ladda ner appen för att hjälpa dina barn att borsta i de rekommenderade 2 minuterna, och lära sig goda tandvårdsvanor inför resten av livet. Produktegenskaper - Roterande PowerHead når, omsluter och rengör noggrant flera olika ytor.- Extra mjuka strån rengör skonsamt och mjukt.- Gör tandborstningen rolig med Disneys Frozen-figurer.- Kompatibel med appen Disney MagicTimer från Oral-B för att få barnen att borsta längre.- Laddningsbart batteri som håller i upp 5 dagar. Eltandborste 5 2 199 SEK 199 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Eltandborste