Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Barntandborste med Bluetooth och App till smartphone

Philips HX6322/04 Sonicare Kids

  Art.nr: 230148
 • Gör tandborstning rolig
 • Bluetooth & 2-minuterstimer
 • Uppladdningsbar
 • 8 klistermärken för handtaget

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Att ge barnen rutiner för ett friskt liv är något av det viktigaste vi kan göra. Precis som för vuxna rekommenderas det att barnen borstar tänderna i minst två minuter, två gånger om dagen. Barn kan ibland tycka att tandborstning är tråkigt och något de helst inte vill göra. Eltandborsten Sonicare Kids gör tandborstningen roligare och till ett äventyr tillsammans med Sonicare for Kids-appens huvudkaraktär "Sparkly" som blir glad när barnen borstar tänderna ordentligt.

Ansluten med Bluetooth

Då tandborsten är uppkopplad till din smartphone via Bluetooth känner den av när en borstning startas, pausas och avslutas. Det inbyggda minnet låter dig spara informationen från de 20 senaste borstningarna. 

2-minuters timer

Tandborsten ansluter sig automatiskt till din smartphone när den startas. När barnen borstar tänderna hjälper dem Sparkly att kläckas ur sitt ägg och sedan har de en kompis som gör tandborstningen roligare och ökar borstningstiden gradvis under 90 dagar tills de når de rekommenderade 2 minuterna.

Kompisen Sparkly

Sparkly vill jättegärna ha rena, fina tänder. Men Sparkly's armar är så korta att han inte kan borsta tänderna själv, vilket gör honom jätteledsen. För när man inte borstar tänderna blir dom smutsiga och fulla av hål. Sparkly behöver hjälp för att få fina tänder, vilket gör borstningen roligare för barnen. 

Sparkly coachar och utbildar barnen till en bra borstningsteknik och uppmuntrar dem när de gör rätt. När Sparklys kläcks ser de alla likadana ut men när man sedan tar hand om sin Sparkly och borstar tänderna ordentligt, får man utmärkelser och presenter.

Friskt tandkött

Nyckeln till bra tänder är ett friskt tandkött. Sonicare for Kids ger dig fler borströrelser per minut än vad en manuell tandborste gör på en hel månad. Den soniska teknologin pressar vatten och tandkräm mellan tänderna och in under tandköttskanten vilket rengör hela munnen effektivt.

Åtta olika klistermärken medföljer

Med eltandborsten kommer det åtta stycken klistermärken så att barnen själva kan välja hur deras tandborste skall se ut. Eftersom det följer med flera olika kan barnen byta utseende när dom känner för det, även ett sätt att göra tandborstningen rolig och intressant.

Titta även på

(4 st)
 • 2-minuterstimer
 • Över 14 dagars batteritid
 • 2 borstlägen för daglig vård och tandköttsvård

529:-

Titta även på

(4 st)
 • 2-minuterstimer
 • Över 14 dagars batteritid
 • 2 borstlägen för daglig vård och tandköttsvård

529:-

Komplettera ditt köp

(5 st)
 • 4-pack
 • Diamantformade borststrån
 • Ger vitare och renare tänder

299:-

230148 Philips Philips HX6322/04 Sonicare Kids HX6322/04 Att ge barnen rutiner för ett friskt liv är något av det viktigaste vi kan göra. Precis som för vuxna rekommenderas det att barnen borstar tänderna i minst två minuter, två gånger om dagen. Barn kan ibland tycka att tandborstning är tråkigt och något de helst inte vill göra. Eltandborsten Sonicare Kids gör tandborstningen roligare och till ett äventyr tillsammans med Sonicare for Kids-appens huvudkaraktär "Sparkly" som blir glad när barnen borstar tänderna ordentligt. Ansluten med Bluetooth Då tandborsten är uppkopplad till din smartphone via Bluetooth känner den av när en borstning startas, pausas och avslutas. Det inbyggda minnet låter dig spara informationen från de 20 senaste borstningarna.  2-minuters timer Tandborsten ansluter sig automatiskt till din smartphone när den startas. När barnen borstar tänderna hjälper dem Sparkly att kläckas ur sitt ägg och sedan har de en kompis som gör tandborstningen roligare och ökar borstningstiden gradvis under 90 dagar tills de når de rekommenderade 2 minuterna. Kompisen Sparkly Sparkly vill jättegärna ha rena, fina tänder. Men Sparkly's armar är så korta att han inte kan borsta tänderna själv, vilket gör honom jätteledsen. För när man inte borstar tänderna blir dom smutsiga och fulla av hål. Sparkly behöver hjälp för att få fina tänder, vilket gör borstningen roligare för barnen.  Sparkly coachar och utbildar barnen till en bra borstningsteknik och uppmuntrar dem när de gör rätt. När Sparklys kläcks ser de alla likadana ut men när man sedan tar hand om sin Sparkly och borstar tänderna ordentligt, får man utmärkelser och presenter. Friskt tandkött Nyckeln till bra tänder är ett friskt tandkött. Sonicare for Kids ger dig fler borströrelser per minut än vad en manuell tandborste gör på en hel månad. Den soniska teknologin pressar vatten och tandkräm mellan tänderna och in under tandköttskanten vilket rengör hela munnen effektivt. Åtta olika klistermärken medföljer Med eltandborsten kommer det åtta stycken klistermärken så att barnen själva kan välja hur deras tandborste skall se ut. Eftersom det följer med flera olika kan barnen byta utseende när dom känner för det, även ett sätt att göra tandborstningen rolig och intressant. Eltandborste 4,7 248 469 SEK 469 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Eltandborste