Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Sonisk eltandborste med inbyggd trycksensor och BrushSync

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6806/04

  Art.nr: 1008634
 • Upp till 62.000 borströrelser/min
 • Varnar om du borstar för hårt
 • Litiumjonbatteri ger 2 veckors användning
 • SmarTimer och Quadpacer
 • Tunn, ergonomisk design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6806/04 ger en friskare och renare mun på ett lätt sätt. SonicCare-teknologin ger upp till 62.000 borströrelser per minut för att effektivt motverka plack och karies. Trots sin intensitet så har tandborsten inbyggda funktioner för att hjälpa dig använda rätt tryckmotstånd för att uppnå ett skinande slutresultat, varje gång.

Bättre plackborttagning

Bättre plackborttagning

Den svängda spetsen för borsthuvudet ger en vinkel som gör det lätt att komma åt överallt i munnen, även längst bak. Stråna sitter mycket tätt, och i kombination med den soniska, snabbt svepande teknologin ger dig ProtectiveClean en mycket effektiv plackborttagning.

Säker och skonsam

Säker och skonsam

Du kan lugnt och säkert använda Sonicares eltandborstar på tandställning, fyllningar, kronor, och fasader. Att regelbundet borsta hjälper till att förhindra hål och förbättra munhälsan.

Rekommenderad sonisk teknologi

Rekommenderad sonisk teknologi

Sonicare-teknologin som används Philips eltandborstar har inspirerats av tandvården. Philips har forskat och utvecklat munvårdsprodukter i över 20 år och har 25 miljoner nöjda Sonicare-användare världen över. Det unika med Sonicares teknologi är att den når även mellan tänderna och in under tandköttskanten, de högfrekvent svepande rörelserna pressar vattnet och tandkräm in mellan tänderna.

Smarta påminnelser

Smarta påminnelser

Alla borsthuvuden slits ut med tiden. Men med Philips BrushSync-teknik ser du hur länge du har använt borsthuvudet och hur hårt du har borstat. När det är dags att byta ut det lyser handtaget och en kort ljudsignal meddelar dig. På så sätt kan du vara säker på att borsthuvudet gör ett bra jobb.

Säger till om du borstar för hårt

Säger till om du borstar för hårt

Du kanske inte märker om du borstar för hårt, men eltandborsten Protective Clean gör det. Om du trycker för hårt mot tandköttet avger tandborsten ett pulserande ljud som en påminnelse om att du ska vara lättare på handen när du borstar.

Inbyggt mikrochip

Inbyggt mikrochip

BrushSync tillåter eltandborsten att synkronisera med tandborsthuvudet för att enkelt kunna känna av när det är dags att byta ditt tandborsthuvud.

Mjukstartsprogram

Mjukstartsprogram

Det kan ta ett tag att vänja sig vid att börja med något nytt. Det är därför som tandborstens mjukstartsprogram ger dig möjligheten att gradvis öka borstningseffekten de första 14 gångerna som du använder den nya tandborsten.

Timers

Timers

QuadPacer informerar dig när du har lagt ned precis rätt mängd tid på rengöring av varje del av munnen, medan Smartimer informerar om när du har borstat i de rekommenderade två minuterna.

Titta även på

(94 st)
 • Upp till 62 000 borströrelser/min
 • Tar bort upp till 10x mer plack
 • 5 borstlägen

1 585:-

Titta även på

(94 st)
 • Upp till 62 000 borströrelser/min
 • Tar bort upp till 10x mer plack
 • 5 borstlägen

1 585:-

Komplettera ditt köp

(0 st)
 • 4-pack
 • Diamantformade borststrån
 • Ger vitare och renare tänder

299:-

1008634 Philips Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6806/04 HX6806/04 Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 HX6806/04 ger en friskare och renare mun på ett lätt sätt. SonicCare-teknologin ger upp till 62.000 borströrelser per minut för att effektivt motverka plack och karies. Trots sin intensitet så har tandborsten inbyggda funktioner för att hjälpa dig använda rätt tryckmotstånd för att uppnå ett skinande slutresultat, varje gång. Bättre plackborttagning Den svängda spetsen för borsthuvudet ger en vinkel som gör det lätt att komma åt överallt i munnen, även längst bak. Stråna sitter mycket tätt, och i kombination med den soniska, snabbt svepande teknologin ger dig ProtectiveClean en mycket effektiv plackborttagning. Säker och skonsam Du kan lugnt och säkert använda Sonicares eltandborstar på tandställning, fyllningar, kronor, och fasader. Att regelbundet borsta hjälper till att förhindra hål och förbättra munhälsan. Rekommenderad sonisk teknologi Sonicare-teknologin som används Philips eltandborstar har inspirerats av tandvården. Philips har forskat och utvecklat munvårdsprodukter i över 20 år och har 25 miljoner nöjda Sonicare-användare världen över. Det unika med Sonicares teknologi är att den når även mellan tänderna och in under tandköttskanten, de högfrekvent svepande rörelserna pressar vattnet och tandkräm in mellan tänderna. Smarta påminnelser Alla borsthuvuden slits ut med tiden. Men med Philips BrushSync-teknik ser du hur länge du har använt borsthuvudet och hur hårt du har borstat. När det är dags att byta ut det lyser handtaget och en kort ljudsignal meddelar dig. På så sätt kan du vara säker på att borsthuvudet gör ett bra jobb. Säger till om du borstar för hårt Du kanske inte märker om du borstar för hårt, men eltandborsten Protective Clean gör det. Om du trycker för hårt mot tandköttet avger tandborsten ett pulserande ljud som en påminnelse om att du ska vara lättare på handen när du borstar. Inbyggt mikrochip BrushSync tillåter eltandborsten att synkronisera med tandborsthuvudet för att enkelt kunna känna av när det är dags att byta ditt tandborsthuvud. Mjukstartsprogram Det kan ta ett tag att vänja sig vid att börja med något nytt. Det är därför som tandborstens mjukstartsprogram ger dig möjligheten att gradvis öka borstningseffekten de första 14 gångerna som du använder den nya tandborsten. Timers QuadPacer informerar dig när du har lagt ned precis rätt mängd tid på rengöring av varje del av munnen, medan Smartimer informerar om när du har borstat i de rekommenderade två minuterna. Eltandborste 5 3 699 SEK 699 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Eltandborste