Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Sonisk eltandborste med trycksensor och BrushSync

Philips SonicCare ProtectiveClean 4300 HX6800/04

  Art.nr: 1005363
  • Upp till 62000 borströrelser/min
  • Varnar när du borstar för hårt
  • Litiumjonbatteri ger 2 veckors användning
  • 2-minuters-timer
  • Tunn, ergonomisk design
599:-
Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips SonicCare ProtectiveClean 4300 HX6800/04 förbättrar din munhälsa vid regelbunden användning och rengör på ett effektivt men skonsamt sätt. Den rengör 7x mer effektiv än vanlig tandborstning och ger 100% friskare tandkött.

Sonisk teknologi

Det unika med Sonicares teknologi är att den når även mellan tänderna och in under tandköttskanten, de högfrekvent svepande rörelserna pressar vattnet och tandkräm in mellan tänderna.

Påminner dig

Denna smarta tandborste vet hur lång period du använd borsthuvudet och påminner dig när det är dags att byta. Att ha ett fräscht borsthuvud är essentiellt för ett effektiv borstning och rengöring.

Anpassar borstmetod

BrushSync är en inbyggd teknik som känner av vilket borsthuvud du använder. Om du byter borsthuvud till ett DiamondClean-borsthuvud till exempel, så ställer eltandborsten in sig automatiskt på programmet White som är speciellt effektivt med DiamondClean-borsthuvuden.

Mjukstartsprogram

Är man inte van vid eltandborste kan det kännas som att tandborstningen kittlas de första veckorna och det kan ta ett tag att vänja sig vid. Därför finns ett mjukstartsprogram ger dig möjligheten att gradvis öka borstningseffekten de första 14 gångerna som du använder den nya eltandborsten.

2-minuterstimer

Philips QuadPacer informerar dig när du har lagt ned precis rätt mängd tid på rengöring av varje del av munnen, medan vår Smartimer informerar om när du har borstat i de rekommenderade två minuterna.

Säker för alla munnar

Du kan lugnt och säkert använda Sonicares eltandborstar på tandställning, fyllningar, kronor, och fasader. Att regelbundet borsta hjälper till att förhindra hål och förbättra munhälsan.