Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tandborsthuvud CrossAction 6-pack

Oral-B CrossAction 2+2+2

  Art.nr: 1008018
  • 6 st borstar
  • För Oral-B eltandborstar
  • Når djupt mellan tänderna
  • Vinklade strån
  • Tar bort plack

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Oral-B CrossAction tandborsthuvud är designat för att nå djupt mellan tänderna för en överlägsen rengöring i jämförelse med en vanlig, manuell tandborste. Med perfekt vinklade strån för att nå djupt in mellan tänderna och ta bort plack. Upptäck en munvårdsinnovation på ny nivå från Oral-B.

Oral-B CrossAction 2+2+2ct

Ett av Oral-B:s bästa borsthuvuden, CrossAction, har precis vinkel som angriper plack för att ta bort upp till 100% mer plack än en vanlig, manuell tandborste. Formen på Oral-B CrossAction tandborste har speciellt framtagna strån för att komma åt över hela tanden på ett optimalt sätt. De unika stråna når djupt in mellan tänderna för att ta bort plack och lämna hela din mun renare i jämförelse med en manuell tandborste. Kompatibel med alla oscillerande/roterande borstar.

Totalt 6 st borsthuvuden.

1008018 1008018 Oral-B Oral-B CrossAction 2+2+2 162735 Oral-B CrossAction tandborsthuvud är designat för att nå djupt mellan tänderna för en överlägsen rengöring i jämförelse med en vanlig, manuell tandborste. Med perfekt vinklade strån för att nå djupt in mellan tänderna och ta bort plack. Upptäck en munvårdsinnovation på ny nivå från Oral-B. Oral-B CrossAction 2+2+2ct Ett av Oral-B:s bästa borsthuvuden, CrossAction, har precis vinkel som angriper plack för att ta bort upp till 100% mer plack än en vanlig, manuell tandborste. Formen på Oral-B CrossAction tandborste har speciellt framtagna strån för att komma åt över hela tanden på ett optimalt sätt. De unika stråna når djupt in mellan tänderna för att ta bort plack och lämna hela din mun renare i jämförelse med en manuell tandborste. Kompatibel med alla oscillerande/roterande borstar. Totalt 6 st borsthuvuden. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Tandborsthuvud 4,6 5 249 SEK 249 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Eltandborste
  3. Tandborsthuvud