Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Fotbad med vibrationsmassage och ställbar temperatur

Andersson Fotbad FTB 2.0

  Art.nr: 167022
  • Utbytbara massagerullar
  • Ställbar vattentemperatur
  • Bubbeleffekt
  • Vibrationsmassage
  • 3 olika inställningar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Unna dig ett skönt och avslappnande fotbad efter en hård arbetsdag eller en tuff helg. Andersson FTB 2.0 har en värmeinställning som du kan ställa mellan 35ºC och 48ºC och tillsammans med massagerullarna i fotbadet stimuleras blodcirkulationen.

Infraröd

Det infraröda ljuset stimulerar blodcirkulationen och är perfekt om du har kalla fötter eller sämre cirkulation.

Funktionsreglage

Du kan välja mellan följande funktioner: Massage/Infraröd, Bubbelbad/Värme, Massage/Värme/Bubbelbad/Infraröd

Värmereglage

Andersson FTB 2.0 är utrustad med ställbar vattentemperatur på mellan 35ºC och 48ºC. Du kan fylla fotbadet med varmt eller kallt vatten om du önskar.

Tillbehör

  • 6 massagebollar: Masserar fotsulorna och sätter fart på blodcirkulationen
  • Pimpsten för att ta bort död hud och förhårdnader
  • Borste för att borsta fötterna rena och friska


Observera att badoljor, badskum och liknande inte ska användas i elektriska fotbad.

167022 167022 Andersson Andersson Fotbad FTB 2.0 Unna dig ett skönt och avslappnande fotbad efter en hård arbetsdag eller en tuff helg. Andersson FTB 2.0 har en värmeinställning som du kan ställa mellan 35ºC och 48ºC och tillsammans med massagerullarna i fotbadet stimuleras blodcirkulationen. Infraröd Det infraröda ljuset stimulerar blodcirkulationen och är perfekt om du har kalla fötter eller sämre cirkulation. Funktionsreglage Du kan välja mellan följande funktioner: Massage/Infraröd, Bubbelbad/Värme, Massage/Värme/Bubbelbad/Infraröd Värmereglage Andersson FTB 2.0 är utrustad med ställbar vattentemperatur på mellan 35ºC och 48ºC. Du kan fylla fotbadet med varmt eller kallt vatten om du önskar. Tillbehör 6 massagebollar: Masserar fotsulorna och sätter fart på blodcirkulationenPimpsten för att ta bort död hud och förhårdnaderBorste för att borsta fötterna rena och friska Observera att badoljor, badskum och liknande inte ska användas i elektriska fotbad. Fotvård 3,9 49 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Fotvård