Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Den effektivaste vägen till lena fötter

Scholl Express Pedi

  Art.nr: 201492
Innovativ fotfil som effektivt filar ned förhårdnad hud och ger dig mjuka och sköna fötter som resultat.

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

En elektrisk fotfil underlättar underhållet av dina fötter. Den tar effektivt och skonsamt bort förhårdnadet samt ger dig en len och härlig känsla på fötterna. Ta hand om dina fötter du med!

Scholl Professional Express Pedi - Fotfilen som hjälper dig få lena fötter

De roterande rullarna är slitstarka och rullarnas beläggning hjälper dig att få bort hård hud och ger dig mjuka och sköna fötter som resultat. Dessutom eliminerar beläggningen på rullarna 99,9% av ev. bakterier som fastnar på ytan. Rullarna är enkelt utbytbara och finns som tillbehör.

Filmen nedan visar Scholl Velvet Smooth Express-versionen. 

Scholl Express Pedi drivs med 2st AA-batterier som dessvärre inte medföljer i tillverkarens förpackning. Kom därför ihåg att komplettera med det. Se Tillbehörs-fliken.

Scholl Scholl Express Pedi DRSP3859E En elektrisk fotfil underlättar underhållet av dina fötter. Den tar effektivt och skonsamt bort förhårdnadet samt ger dig en len och härlig känsla på fötterna. Ta hand om dina fötter du med!Scholl Professional Express Pedi - Fotfilen som hjälper dig få lena fötterDe roterande rullarna är slitstarka och rullarnas beläggning hjälper dig att få bort hård hud och ger dig mjuka och sköna fötter som resultat. Dessutom eliminerar beläggningen på rullarna 99,9% av ev. bakterier som fastnar på ytan. Rullarna är enkelt utbytbara och finns som tillbehör.Filmen nedan visar Scholl Velvet Smooth Express-versionen. Scholl Express Pedi drivs med 2st AA-batterier som dessvärre inte medföljer i tillverkarens förpackning. Kom därför ihåg att komplettera med det. Se Tillbehörs-fliken. Fotvård 3,8 44 0 SEK 0 NewCondition SoldOut
  1. Hälsa & Personvård
  2. Fotvård