Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Sluta snarka och sov gott med en smart snarkmask

Beurer SL 60

  Art.nr: 1006313
  • Grafisk presentation av data
  • Vibrationslarm
  • Appen Beurer SleepQuiet
  • Bluetooth 4.0
  • Laddningsbart batteri

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Beurer SL 60 är en snarkmask för bekväm snarkterapi, vilket minskar snarkningar för en god natts sömn. Om du skulle börja snarka när du använder masken så startar ett vibrationslarm, som resulterar i att du ändrar sovposition och därmed slutar snarka. Tack vare gratisappen Beurer SleepQuiet får du tillgång till en grafisk presentation av data, allt för att förbättra sömnkvaliteten för dig och din närmaste.

Presentation

Som ovannämnt så fungerar SL 60 med gratisappen Beurer SleepQuiet, för en exakt snarkningsanalys. Du får en grafisk presentation av data (dag / vecka / år). Samt att du med appen får tillgång till snarkvolym, snarkdagbok och den justerbara pulsintensiteten. Enheten och din smartphone kommunicerar via Bluetooth® 4.0.

Laddningsbart batteri

Beurer SL 60 har ett laddningsbart batteri med en drifttid på ca. 2 - 3 nätter vid snarknings intensiva nätter, uppladdningen tar ca. 2 timmar. Till masken medföljer det en mikro USB-laddningskabel.

Beurer Beurer SL 60 677.69 Beurer SL 60 är en snarkmask för bekväm snarkterapi, vilket minskar snarkningar för en god natts sömn. Om du skulle börja snarka när du använder masken så startar ett vibrationslarm, som resulterar i att du ändrar sovposition och därmed slutar snarka. Tack vare gratisappen Beurer SleepQuiet får du tillgång till en grafisk presentation av data, allt för att förbättra sömnkvaliteten för dig och din närmaste. Presentation Som ovannämnt så fungerar SL 60 med gratisappen Beurer SleepQuiet, för en exakt snarkningsanalys. Du får en grafisk presentation av data (dag / vecka / år). Samt att du med appen får tillgång till snarkvolym, snarkdagbok och den justerbara pulsintensiteten. Enheten och din smartphone kommunicerar via Bluetooth® 4.0. Laddningsbart batteri Beurer SL 60 har ett laddningsbart batteri med en drifttid på ca. 2 - 3 nätter vid snarknings intensiva nätter, uppladdningen tar ca. 2 timmar. Till masken medföljer det en mikro USB-laddningskabel. Hälsa och Välmående 1299 SEK 1299 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hälsa och Välmående