Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Blodtrycksmätare med snabbanalys och tydlig display

Andersson BDR 2.0 Blood Pressure Monitor

  Art.nr: 201617
 • Bluetooth 4.0
 • MedM Health App
 • Systoliskt och Diastoliskt tryck
 • Minnesfunktion
 • IHB-registrering

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Andersson BDR 2.0

Blodtrycksmätare med manchett för överarmen. Du får snabba och exakta resultat helt automatiskt efter att du har trätt på manchetten och trycker på start. Den mäter både Systoliskt och Diastoliskt tryck samt din puls. Dessutom har BDR 2.0 IHB-registrering vilket innebär att den registrerar ojämna hjärtslag.

Manchetten passar bäst överarmar med en omkrets på 22 cm - 32 cm. Blodtrycksmätaren har 2 st användarprofiler så att den kan användas av två användare med olika värden. Efter mätningen är klar så skickar BDR 2.0 över resultatet via Bluetooth till din iPhone och indikerar detta lyckat med en Bluetoothikon som blinkar i displayen.

Minnesfunktionen lagrar resultaten i applikationen du laddar ned till din iPhone. Du kan sedan se historiken på dina mätningar i appen som olika översikter. Tillsammans med de relaterade Andersson-produkter såsom personvåg och sportarmband kan du även mäta vikt, bmi, bmr, aktiviteter, sömn och mycket mer.

Andersson BDR 2.0 drivs av 4 st AAA-batterier varnar även för lågt batteri när det är dags att byta.

MedM Health App

Denna appen använder du för att få in all data från stegräknaren in i din telefon. Restultat och framsteg får du i detaljerade vyer med omfattande grafer. Du kan även dela med dig av dina resultat till sociala nätverk så som Twitter och Facebook. Finns både på App Store och Google Play.

Titta även på

(4 st)
 • Minnesfunktion
 • Helautomatisk
 • Exakta resultat

449:-

Titta även på

(4 st)
 • Minnesfunktion
 • Helautomatisk
 • Exakta resultat

449:-

201617 Andersson Andersson BDR 2.0 Blood Pressure Monitor Andersson BDR 2.0 Blodtrycksmätare med manchett för överarmen. Du får snabba och exakta resultat helt automatiskt efter att du har trätt på manchetten och trycker på start. Den mäter både Systoliskt och Diastoliskt tryck samt din puls. Dessutom har BDR 2.0 IHB-registrering vilket innebär att den registrerar ojämna hjärtslag. Manchetten passar bäst överarmar med en omkrets på 22 cm - 32 cm. Blodtrycksmätaren har 2 st användarprofiler så att den kan användas av två användare med olika värden. Efter mätningen är klar så skickar BDR 2.0 över resultatet via Bluetooth till din iPhone och indikerar detta lyckat med en Bluetoothikon som blinkar i displayen. Minnesfunktionen lagrar resultaten i applikationen du laddar ned till din iPhone. Du kan sedan se historiken på dina mätningar i appen som olika översikter. Tillsammans med de relaterade Andersson-produkter såsom personvåg och sportarmband kan du även mäta vikt, bmi, bmr, aktiviteter, sömn och mycket mer. Andersson BDR 2.0 drivs av 4 st AAA-batterier varnar även för lågt batteri när det är dags att byta. MedM Health App Denna appen använder du för att få in all data från stegräknaren in i din telefon. Restultat och framsteg får du i detaljerade vyer med omfattande grafer. Du kan även dela med dig av dina resultat till sociala nätverk så som Twitter och Facebook. Finns både på App Store och Google Play. Blodtrycksmätare 3,9 9 349 SEK 349 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hälsa & Välmående
 3. Blodtrycksmätare