Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Exakt blodtrycksmätare med Bluetooth

Beurer BM 85

  Art.nr: 1004691
 • Minnesfunktion 2x60
 • Helautomatisk
 • Resultat med precision
 • Systoliskt och Diastoliskt tryck
 • Oregelbunden hjärtrytm

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Ha koll på ditt blodtryck

Beurer BM 85 helautomatiska blodtrycksmätare för överarm med professionell noggrannhet. Mäter systoliskt, diastoliskt tryck, den indikerar även på orgelbunden hjärtverksamhet. Värdena som du mäter kan överföras trådlöst till iOS samt Android och visas i en kostnadsfri, nedladdningsbar app. I jämförelse med tidigare versioner av BM 85 är nu bandet du fäster runt armen mer mångsidigt för att passa de flesta användare och säkerställer ett utmärkt mätresultat.

Den har också en pantenterad vilolägesindikator.
Helt automatisk för pålitlig mätning och enkel hantering. Den har ett reglerbart band som kan användas från 22-36cm i omfång.

Enheten har stora knappar och tydlig lättavläst LCD display så att du enkelt kan läsa av ditt resultat. Den lagrar de senaste 7 dagarnas morgon- och kvällstryck.  Enkel att hantera och 2x60 minnesplatser så du kan lagra dina mätningar. 

Den automatiska avstängningsfunktionen efter användning bidrar till att mätaren sparar på batterierna. En indikator talar om när batterinivån är låg, så att du kan byta i tid.

För IOS eller Android 4.3 eller nyare.

Klassificeringen av resultaten är enligt WHO (Världshälsoorganisationen)

Titta även på

(1 st)
 • Komplett resultat på 90 sekunder
 • Puls, systoliskt och diastoliskt tryck
 • Medicinsk precision

999:-

Titta även på

(1 st)
 • Komplett resultat på 90 sekunder
 • Puls, systoliskt och diastoliskt tryck
 • Medicinsk precision

999:-

1004691 Beurer Beurer BM 85 65803 Ha koll på ditt blodtryck Beurer BM 85 helautomatiska blodtrycksmätare för överarm med professionell noggrannhet. Mäter systoliskt, diastoliskt tryck, den indikerar även på orgelbunden hjärtverksamhet. Värdena som du mäter kan överföras trådlöst till iOS samt Android och visas i en kostnadsfri, nedladdningsbar app. I jämförelse med tidigare versioner av BM 85 är nu bandet du fäster runt armen mer mångsidigt för att passa de flesta användare och säkerställer ett utmärkt mätresultat. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Den har också en pantenterad vilolägesindikator. Helt automatisk för pålitlig mätning och enkel hantering. Den har ett reglerbart band som kan användas från 22-36cm i omfång. Enheten har stora knappar och tydlig lättavläst LCD display så att du enkelt kan läsa av ditt resultat. Den lagrar de senaste 7 dagarnas morgon- och kvällstryck.  Enkel att hantera och 2x60 minnesplatser så du kan lagra dina mätningar.  Den automatiska avstängningsfunktionen efter användning bidrar till att mätaren sparar på batterierna. En indikator talar om när batterinivån är låg, så att du kan byta i tid. För IOS eller Android 4.3 eller nyare. Klassificeringen av resultaten är enligt WHO (Världshälsoorganisationen) Blodtrycksmätare 4,7 3 895 SEK 895 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hälsa & Välmående
 3. Blodtrycksmätare