Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson MLM 2.0 ger dig en välgörande massage som befrämjar rörlighet och cirkulation och motverkar ömma och stela nackar. De 4 massagerullarna ger en skön punktmassage och ger ökad cirkulation, samtidigt som infravärmen ser till att området blir behagligt uppvärmt.

Shiatsumassage

Terapiformen shiatsumassage härstammar från japan och betyder "fingertryck". Genom att trycka på punkter lösgöres spänningar och rörligheten ökar. Till skillnad från den massage vi är vana vid, så knådas inte musklerna utan man använder akupressur, gungningar och stretchningar av muskeln.

Titta även på

(26 st)
  • Mjukgörande shiatsu-terapi
  • Värme och massage
  • Förprogrammerat 15-minutersprogram

799:-

Titta även på

(26 st)
  • Mjukgörande shiatsu-terapi
  • Värme och massage
  • Förprogrammerat 15-minutersprogram

799:-

Andersson Andersson MLM 2.0 - Neck Massage Andersson MLM 2.0 ger dig en välgörande massage som befrämjar rörlighet och cirkulation och motverkar ömma och stela nackar. De 4 massagerullarna ger en skön punktmassage och ger ökad cirkulation, samtidigt som infravärmen ser till att området blir behagligt uppvärmt. Shiatsumassage Terapiformen shiatsumassage härstammar från japan och betyder "fingertryck". Genom att trycka på punkter lösgöres spänningar och rörligheten ökar. Till skillnad från den massage vi är vana vid, så knådas inte musklerna utan man använder akupressur, gungningar och stretchningar av muskeln. Massageapparat 4,4 10 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hälsa och Välmående
  3. Massageapparat