Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mjukgörande massage för ömma och stela ryggar

Andersson Ryggmassage MLM 2.0

  Art.nr: 231741
  • Mjukgörande shiatsu-terapi
  • Värme och massage
  • Förprogrammerat 15-minutersprogram
  • Förbättrar cirkulationen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson MLM 2.0 ger dig en välgörande massage som befrämjar rörlighet och cirkulation och motverkar ömma och stela ryggar. De 6 massagerullarna ger en skön punktmassage och ger ökad cirkulation, samtidigt som infravärmen ser till att området blir behagligt uppvärmt.

Shiatsumassage

Terapiformen shiatsumassage härstammar från japan och betyder "fingertryck". Genom att trycka på punkter lösgöres spänningar och rörligheten ökar. Till skillnad från den massage vi är vana vid, så knådas inte musklerna utan man använder akupressur, gungningar och stretchningar av muskeln.

231741 Andersson Andersson Ryggmassage MLM 2.0 Andersson MLM 2.0 ger dig en välgörande massage som befrämjar rörlighet och cirkulation och motverkar ömma och stela ryggar. De 6 massagerullarna ger en skön punktmassage och ger ökad cirkulation, samtidigt som infravärmen ser till att området blir behagligt uppvärmt. Shiatsumassage Terapiformen shiatsumassage härstammar från japan och betyder "fingertryck". Genom att trycka på punkter lösgöres spänningar och rörligheten ökar. Till skillnad från den massage vi är vana vid, så knådas inte musklerna utan man använder akupressur, gungningar och stretchningar av muskeln. Massageapparat 3,5 15 399 SEK 399 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hälsa & Välmående
  3. Massageapparat