Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Den ultimata massagefåtöljen

Beurer MC 5000

  Art.nr: 206137
  • 5 olika program
  • Shiatsu, punkt- eller rullande massage
  • Kroppsscanning
  • Kungen av massagefåtöljer
  • Fjärrkontroll

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

MC 5000 - kungen av massagefåtöljer

Med MC 5000 får du en massageupplevse utöver det vanliga! Sjunk ner i den bekväma fåtöljen och bli ompysslad på bästa sätt. Välj mellan 5 olika massage program, få din kropp scannad för att ge dig den optimala och individuellt anpassade massagen. Fåtöljen är även ergonmiskt anpassad och för ännu mera avkopplning kan den justeras till horisontellt läge. Mer avslappnat än så blir det inte!  

Kroppsscanning

MC 5000 kan scanna din kropp för att optimera massagen. Den känner av din kropp och ställer där efter in massagehuvudena i rätt bred och rörelsemönster för att ge dig den perfekta massagen.

Välj själv hur du vill ha det

Det finns många olika valmöjligheter med MC 5000. Du kan välja mellan djupt cirkulerande Shiatsu fingermassage, effektiv klappande massage som går djupt ned i musklerna, knådande och avslappnande massage som stimulerar blodcirkulationen, och rullande massage efter hela ryggraden, för ömma och stela muskler. MC 5000 har också tre individuellt anpassade program som ”Relax”, ”Refresh”, ”Therapy”, Intensiteten på massagen kan justeras och massagehuvudenas läge kan ändras. 

Hela kroppen får ta del av massagen 

Fåtöljen fungerar som så att fyra shiatsumassagehuvuden rör sig parvis upp och ner längs ryggraden och luftpressande kuddar aktiveras för säte, baksidan av låren, vader och det går ända ned till fötterna. Hur du vill ha din massage ställer du enkelt in med handkontrollen som har en stor, tydlig och belyst display. 

Mått: 130 x 73 x 117 cm
Vikt: 61 kg