Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Laddningsbar massagepistol med Bluetooth-uppkoppling

Hyperice Hypervolt BT

  Art.nr: 1014458
 • Förinställda massage-program i app
 • Tyst drift och kraftfull motor
 • 5 st olika massagehuvuden medföljer
 • Upp till 3 tim användning per laddning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hyperice Hypervolt BT är ett batteridrivet redskap för vibrationsmassage, utvecklad för att mjuka upp smärtsamma och stela muskler för ökad mobilitet. Hypervolt är mycket populärt bland sjukgymnaster samt idrottsläkare och är väldigt tyst vid användning utan att störa omgivningen.

Sammankoppla med Bluetooth

Du kan para ihop din Hyperice Hypervolt BT till exempelvis din kompatibla smartphone, aktivera en specifik rutin och låta HyperSmart™ genomföra programmet. Hastigheten justeras automatiskt när du följer den guidade rutinen så att du kan fokusera på din uppvärmning eller återhämtning.

Lätt att hantera och tyst vid användning

Massagepistolen Hypervolt Plus är lätt att använda. Sätt på en passande vibrationsnivå och placera mot de olika muskelgrupperna. Den kan användas strax innan träningen för att förbereda musklerna och den kan även användas efteråt för att lindra muskelvärk och stelhet.

En uppskattad egenskap hos massagepistolen är Quiet Glide-tekniken. Denna gör det möjligt att använda massagetillbehöret utan att det låter alltför mycket. På så sätt slipper du störa din omgivning och det blir även enklare att använda Hypervolt samtidigt som du exempelvis tittar på TV.

Hyperice Hypervolt BT

Egenskaper för Hyperice Hypervolt BT

 • Upp till 3 timmar driftstid vid full laddning
 • Borstlös 60 W-motor med högt vridmoment
 • Patenterad Quiet Glide™-teknologi
 • 37/5000 3 hastighetsinställningar (30Hz / 40Hz / 53Hz)
 • 5 utbytbara massagehuvuden
 • 24 V uppladdningsbart litiumjonbatteri
 • 3 LED-indikatorer för att indikera mängden tryck
 • Vikt på 1.13 kg
Hyperice Hypervolt BT och dess medföljande tillbehör
1014458 1014458 Hyperice Hyperice Hypervolt BT 53100 038-00 Hyperice Hypervolt BT är ett batteridrivet redskap för vibrationsmassage, utvecklad för att mjuka upp smärtsamma och stela muskler för ökad mobilitet. Hypervolt är mycket populärt bland sjukgymnaster samt idrottsläkare och är väldigt tyst vid användning utan att störa omgivningen.Sammankoppla med BluetoothDu kan para ihop din Hyperice Hypervolt BT till exempelvis din kompatibla smartphone, aktivera en specifik rutin och låta HyperSmart™ genomföra programmet. Hastigheten justeras automatiskt när du följer den guidade rutinen så att du kan fokusera på din uppvärmning eller återhämtning.Lätt att hantera och tyst vid användningMassagepistolen Hypervolt Plus är lätt att använda. Sätt på en passande vibrationsnivå och placera mot de olika muskelgrupperna. Den kan användas strax innan träningen för att förbereda musklerna och den kan även användas efteråt för att lindra muskelvärk och stelhet.En uppskattad egenskap hos massagepistolen är Quiet Glide-tekniken. Denna gör det möjligt att använda massagetillbehöret utan att det låter alltför mycket. På så sätt slipper du störa din omgivning och det blir även enklare att använda Hypervolt samtidigt som du exempelvis tittar på TV.Egenskaper för Hyperice Hypervolt BT Upp till 3 timmar driftstid vid full laddningBorstlös 60 W-motor med högt vridmoment Patenterad Quiet Glide™-teknologi 37/5000 3 hastighetsinställningar (30Hz / 40Hz / 53Hz)5 utbytbara massagehuvuden24 V uppladdningsbart litiumjonbatteri3 LED-indikatorer för att indikera mängden tryckVikt på 1.13 kg Massageapparat 3790 SEK 3790 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hälsa & Välmående
 3. Massageapparat