Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Effektiv massagepistol med Bluetooth

Hyperice Hypervolt Plus BT

  Art.nr: 1014459
 • Massera olika muskelgrupper
 • Tyst
 • Bluetooth
 • Anslut till app

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hyperice Hypervolt Plus BT är en tyst och kraftfull massagepistol med Bluetooth integrerat. Du får med fem utbytningsbara massagehuvuden för att ge en varierande massage. Den har även tre nivåer med upp till 3200 stötar per minut. Vill du kolla på TV och använda Hypervolt Plus BT är det inga problem, den är tyst för att du inte ska störa de som sitter brevid dig. Du har även möjlighet att ansluta den till en app i din telefon via Bluetooth och på så sätt välja olika program för återhämtning eller uppvärmning.

Varierande massage

Massagepistolen Hypervolt Plus gör det möjligt att massera olika muskelgrupper på ett smidigt sätt. Det lättviktiga massagetillbehöret kommer med fem utbytbara massagehuvuden. Dessa gör det möjligt att ge dig själv olika typer av massage. Hypervolt Plus har tre nivåer med upp till 3200 stötar per minut.

Tyst och kraftfull

En uppskattad egenskap hos massagepistolen är Quiet Glide-tekniken. Denna gör det möjligt att använda massagetillbehöret utan att det låter alltför mycket. På så sätt slipper du störa din omgivning och det blir även enklare att använda Hypervolt samtidigt som du exempelvis tittar på TV.

Användarvänlig

Massagepistolen Hypervolt Plus är lätt att använda. Sätt på en passande vibrationsnivå och placera mot de olika muskelgrupperna. Den kan användas strax innan träningen för att förbereda musklerna och den kan även användas efteråt för att lindra muskelvärk och stelhet.

Vad är Percussion Therapy (vibrationsmassage)?

 • Hjälper till att lindra träningsvärk och stelhet
 • Förbättrar rörlighet
 • Främjar cirkulation
 • Påskyndar uppvärmning och återhämtning

Tekniska specifikationer och funktion

 • Garanti: 12 månader
 • Storlek: 254 mm x 179 mm x 63.5 mm
 • Vikt: 1.36 kg
 • Portabel: Resevänlig, TSA-godkänd som handbagage
 • Batteri: Uppladdningsbart lithium-ion-batteri med upp till 2,5 timmars användning per laddning
 • Tillbehör: 5 utbytbara massagehuvuden
 • Bluetooth uppkopplad
1014459 1014459 Hyperice Hyperice Hypervolt Plus BT 54020 001-00 Hyperice Hypervolt Plus BT är en tyst och kraftfull massagepistol med Bluetooth integrerat. Du får med fem utbytningsbara massagehuvuden för att ge en varierande massage. Den har även tre nivåer med upp till 3200 stötar per minut. Vill du kolla på TV och använda Hypervolt Plus BT är det inga problem, den är tyst för att du inte ska störa de som sitter brevid dig. Du har även möjlighet att ansluta den till en app i din telefon via Bluetooth och på så sätt välja olika program för återhämtning eller uppvärmning.Varierande massageMassagepistolen Hypervolt Plus gör det möjligt att massera olika muskelgrupper på ett smidigt sätt. Det lättviktiga massagetillbehöret kommer med fem utbytbara massagehuvuden. Dessa gör det möjligt att ge dig själv olika typer av massage. Hypervolt Plus har tre nivåer med upp till 3200 stötar per minut. Tyst och kraftfullEn uppskattad egenskap hos massagepistolen är Quiet Glide-tekniken. Denna gör det möjligt att använda massagetillbehöret utan att det låter alltför mycket. På så sätt slipper du störa din omgivning och det blir även enklare att använda Hypervolt samtidigt som du exempelvis tittar på TV. AnvändarvänligMassagepistolen Hypervolt Plus är lätt att använda. Sätt på en passande vibrationsnivå och placera mot de olika muskelgrupperna. Den kan användas strax innan träningen för att förbereda musklerna och den kan även användas efteråt för att lindra muskelvärk och stelhet.Vad är Percussion Therapy (vibrationsmassage)?Hjälper till att lindra träningsvärk och stelhetFörbättrar rörlighetFrämjar cirkulationPåskyndar uppvärmning och återhämtningTekniska specifikationer och funktionGaranti: 12 månaderStorlek: 254 mm x 179 mm x 63.5 mmVikt: 1.36 kgPortabel: Resevänlig, TSA-godkänd som handbagageBatteri: Uppladdningsbart lithium-ion-batteri med upp till 2,5 timmars användning per laddningTillbehör: 5 utbytbara massagehuvudenBluetooth uppkopplad Massageapparat 4 1 5490 SEK 5490 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hälsa & Välmående
 3. Massageapparat