Starta dagen rätt med en Wake-up Light

Philips HF3500/01

  Art.nr: 211052
 • Vakna gradvis av ett naturligt ljus
 • Upplev soluppgången varje morgon
 • Diskret gradvist stegrande alarm
 • 10 olika ljusinställningar
 • Snooze-funktion

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Vakna gradvis med simulerad soluppgång

Ljuset ökar gradvis under 30 minuter, precis som vid en riktig soluppgång tills rummet är fyllt med ett klart, gult ljus. Processen med ett allt starkare ljus får kroppen att vakna naturligt. När ljuset har fyllt hela rummet, kompletterat med det gradvis stegrande alarmet, fulländas uppvakningsprocessen och du kommer att vara redo för dagen som ligger framför dig.

Prova i 60 dagar

Om du köpt en produkt som omfattas av Philips Nöjdhetsgaranti får du i lugn och ro prova den hemma i upp till 60 dagar. Skulle du inte vara nöjd skickar du tillbaka den till Philips och de betalar tillbaka samma belopp som du har betalat för produkten.
Läs mer här.

Utvecklad av Philips, experter på belysning i över 100 år.

Philips grundades för över 100 år sedan som ett företag som tillverkade och sålde glödlampor. Under 100 år växte Philips till ett globalt företag som presenterade innovation inom massvis med olika områden. Belysning kan än idag ses som Philips själ och hjärta, och Wake-Up Light för arvet vidare genom att bygga på kunskapen och expertisen hos världens mest kända belysningsexpert.

Den enda Wake-up Light vars funktion är kliniskt bevisad

För närvarande är Philips Wake-up Light den enda enhet vars funktion är kliniskt bevisad. Vi har utfört en hel del kliniska studier för att göra Wake-up Light så bra som möjligt så att du verkligen väcks naturligt och med energi. Studierna har genomförts i oberoende kliniska anläggningar där Wake-up Lights effekter på uppvaknandeupplevelsen har studerats och bevisats. På så sätt har vi bland annat kunnat bevisa att Philips Wake-up Light inte bara väcker dig mer naturligt, utan att den även ger dig mer energi och förbättrar ditt morgonhumör.

Sängbelysning med 10 ljusinställningar

Olika personer är olika känsliga mot ljus. I allmänhet behöver vi mindre tid på oss att bli klarvakna om vi använder en högre ljusintensitet. De 10 olika inställningarna för ljusintensitet i Wake-up Light kan anpassas och till och med ställas in på upp till 200 lux.

Titta även på

(10 st)
 • Vakna successivt av stigande ljus
 • Insomning med andningsövning
 • Appen SleepMapper

2 490:-

Titta även på

(10 st)
 • Vakna successivt av stigande ljus
 • Insomning med andningsövning
 • Appen SleepMapper

2 490:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

211052 Philips Philips HF3500/01 HF3500/01 Vakna gradvis med simulerad soluppgångLjuset ökar gradvis under 30 minuter, precis som vid en riktig soluppgång tills rummet är fyllt med ett klart, gult ljus. Processen med ett allt starkare ljus får kroppen att vakna naturligt. När ljuset har fyllt hela rummet, kompletterat med det gradvis stegrande alarmet, fulländas uppvakningsprocessen och du kommer att vara redo för dagen som ligger framför dig. Prova i 60 dagar Om du köpt en produkt som omfattas av Philips Nöjdhetsgaranti får du i lugn och ro prova den hemma i upp till 60 dagar. Skulle du inte vara nöjd skickar du tillbaka den till Philips och de betalar tillbaka samma belopp som du har betalat för produkten.Läs mer här. Utvecklad av Philips, experter på belysning i över 100 år.Philips grundades för över 100 år sedan som ett företag som tillverkade och sålde glödlampor. Under 100 år växte Philips till ett globalt företag som presenterade innovation inom massvis med olika områden. Belysning kan än idag ses som Philips själ och hjärta, och Wake-Up Light för arvet vidare genom att bygga på kunskapen och expertisen hos världens mest kända belysningsexpert.Den enda Wake-up Light vars funktion är kliniskt bevisadFör närvarande är Philips Wake-up Light den enda enhet vars funktion är kliniskt bevisad. Vi har utfört en hel del kliniska studier för att göra Wake-up Light så bra som möjligt så att du verkligen väcks naturligt och med energi. Studierna har genomförts i oberoende kliniska anläggningar där Wake-up Lights effekter på uppvaknandeupplevelsen har studerats och bevisats. På så sätt har vi bland annat kunnat bevisa att Philips Wake-up Light inte bara väcker dig mer naturligt, utan att den även ger dig mer energi och förbättrar ditt morgonhumör.Sängbelysning med 10 ljusinställningarOlika personer är olika känsliga mot ljus. I allmänhet behöver vi mindre tid på oss att bli klarvakna om vi använder en högre ljusintensitet. De 10 olika inställningarna för ljusintensitet i Wake-up Light kan anpassas och till och med ställas in på upp till 200 lux. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Wake-up Light 3,2 25 549 SEK 549 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hälsa & Välmående
 3. Wake-up Light