Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Få koll på sömnen och vakna utvilad med Withings Sleep

Withings Sleep

  Art.nr: 1005139
 • Sömnanalys för bättre sömn
 • Mäter nattens hjärtfrekvens
 • Stöd för Alexa och IFTTT
 • Upptäcker snarkning
 • Enkel installation med smart app

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Withings Sleep är en smart sömnsensor som hjälper dig att få en bättre sömnkvalitet och ser till att du vaknar upp utvilad. Sömnsensorn ger dig avancerad sömnanalys av sömncykler, hjärtrytm och ifall du börjar snarka - Analysen lagras och visas sedan via appen Health Mate App där du även får råd och tips om hur du ska förbättra din sömn på bästa möjliga sätt.

Den tunna sömnsensorn installeras enkelt under madrassen och appen finns att ladda hem i App Store och Google Play. Med kompatibilitet för Alexa och IFTTT kan Withings Sleep även styra belysning och rumstemperatur för att ge dig ett perfekt uppvaknande inför nästa dag.

Enkel att installera

Withings Sleep är endast 5 mm tunn och placeras under madrassen. Sömnsensorn synkroniserar sedan automatiskt med Health Mate App via ditt trådlösa nätverk. Efter det är det bara att somna för att sedan vakna upp med en fullständig analys av nattens sömn. Sömnsensorn drivs via USB. USB-sladd och adapter finns med i förpackningen. 

Withings Sleep - Sleep Tracking Mat

Få en komplett sömnanalys

Med Withings Sleep får du fullständig kontroll över din sömn. Den tunna sömnsensorn mäter automatisk av hur länge du sovit och hur bra sömnen varit, den mäter även när du befinner dig i de olika sömncyklerna. Du får också en fullständig analys om nattens hjärtrytm samt om och hur länge det förekommit snarkningar. All analys visas sedan på ett enkelt och pedagogiskt sätt i appen för fullständig kontroll av din sömn. 

Få råd och tips för en bättre sömn

Med appen Health Mate App får du en personlig sömncoach framtagen av flera sömnexperter som hjälper dig förstå hur du sover.

Du får reda på hur din sömn varit under natten och vad som har påverkat din sömn. Appen ger dig sedan råd och tips på hur och vad du ska göra för att få den perfekta sömnen.

Appen finns att hämta i App Store och Google Play. IOS 10 eller Android 5 eller senare krävs.

Withings Sleep - Sleep Tracking Mat
Withings Sleep - Sleep Tracking Mat

Styr ditt sovrum med IFTTT

Skapa smarta automatiserade lösningar för sovrummet med IFTTT. Withings Sleep kan till exempel se till att belysningen stängs av när du lägger dig i sängen eller för att justera rumstemperaturen precis som du vill ha den såväl under natten som när du kliver upp på morgonen.

Specifikationer: Withings Sleep - Sleep Tracking Mat:

 • Dimensioner: 637 x 190 x 5 mm
 • Vikt: 350 gram
 • Kräver Bluetooth 4.0 för installation
 • Strömförsörjning: 5V/1A
 • USB-adapter ingår
 • App-kompatibilitet:
  Apple: iOS 10 eller senare
  Android 5 eller senare.
 • Finns i förpackningen: Withings Sleep, USB-adapter och snabbstartsguide
1005139 Withings Withings Sleep 3700546703553 Withings Sleep är en smart sömnsensor som hjälper dig att få en bättre sömnkvalitet och ser till att du vaknar upp utvilad. Sömnsensorn ger dig avancerad sömnanalys av sömncykler, hjärtrytm och ifall du börjar snarka - Analysen lagras och visas sedan via appen Health Mate App där du även får råd och tips om hur du ska förbättra din sömn på bästa möjliga sätt. Den tunna sömnsensorn installeras enkelt under madrassen och appen finns att ladda hem i App Store och Google Play. Med kompatibilitet för Alexa och IFTTT kan Withings Sleep även styra belysning och rumstemperatur för att ge dig ett perfekt uppvaknande inför nästa dag. Enkel att installera Withings Sleep är endast 5 mm tunn och placeras under madrassen. Sömnsensorn synkroniserar sedan automatiskt med Health Mate App via ditt trådlösa nätverk. Efter det är det bara att somna för att sedan vakna upp med en fullständig analys av nattens sömn. Sömnsensorn drivs via USB. USB-sladd och adapter finns med i förpackningen.  Få en komplett sömnanalys Med Withings Sleep får du fullständig kontroll över din sömn. Den tunna sömnsensorn mäter automatisk av hur länge du sovit och hur bra sömnen varit, den mäter även när du befinner dig i de olika sömncyklerna. Du får också en fullständig analys om nattens hjärtrytm samt om och hur länge det förekommit snarkningar. All analys visas sedan på ett enkelt och pedagogiskt sätt i appen för fullständig kontroll av din sömn.  Få råd och tips för en bättre sömn Med appen Health Mate App får du en personlig sömncoach framtagen av flera sömnexperter som hjälper dig förstå hur du sover. Du får reda på hur din sömn varit under natten och vad som har påverkat din sömn. Appen ger dig sedan råd och tips på hur och vad du ska göra för att få den perfekta sömnen.Appen finns att hämta i App Store och Google Play. IOS 10 eller Android 5 eller senare krävs. Styr ditt sovrum med IFTTT Skapa smarta automatiserade lösningar för sovrummet med IFTTT. Withings Sleep kan till exempel se till att belysningen stängs av när du lägger dig i sängen eller för att justera rumstemperaturen precis som du vill ha den såväl under natten som när du kliver upp på morgonen. Specifikationer: Withings Sleep - Sleep Tracking Mat: Dimensioner: 637 x 190 x 5 mmVikt: 350 gramKräver Bluetooth 4.0 för installationStrömförsörjning: 5V/1AUSB-adapter ingårApp-kompatibilitet:Apple: iOS 10 eller senareAndroid 5 eller senare.Finns i förpackningen: Withings Sleep, USB-adapter och snabbstartsguide Hälsa & Välmående 4,7 3 999 SEK 999 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hälsa & Välmående