Vattentät smart epilator med extra brett huvud

Braun Silk-épil 9 9-720 Epilator

  Art.nr: 1012391
 • 100% vattentät
 • 40% bredare epilatorhuvud
 • Med rak- och trimmerhuvud
 • Avlägsnar 0,5 mm korta hårstrån
 • SensoSmart-teknik

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Njut av salongsslät hud vecka efter vecka. Braun Silk-épil 9 9-720 Epilator har ett brett huvud som ger dig en snabb epilering och avlägsnar hår så korta som 0,5 mm tack vare Micro-Grip-teknik. Till epilatorn medföljer det ett rak- och trimmerhuvud som ger dig dig fler valmöjligheter. Med SensoSmart-teknik säkerställs rätt tryck används för att du ska få en så effektiv epilering som möjligt. Epilatorn från Braun är 100% vattentät för att du ska kunna uppleva en mindre smärtsam hårtborttagning i badet eller duschen. 

Braun Silk-épil 9 9-720 Epilator med tillbehör

SensoSmart™-teknologi

SensoSmart är en innovativ teknik som består av en intelligent sensor som vägleder dig genom epileringen så du använder rätt tryck och avlägsnar ännu fler hår i varje drag. En röd lampa visar om du trycker för hårt och uppmanar dig att anpassa din hantering för effektivare epilering.

Braun Silk-épil 9 9-720 Epilator kommer åt alla områden på din kropp

Slät hy överallt

Med Silk-épil 9 kommer du åt alla områden. Det böjbara huvudet anpassar sig efter alla konturer på din kropp. Även på svåra ställen som dina knän eller under armarna.

Braun Silk-épil 9 9-720 Epilator med rak- och trimmerhuvud

Raka och trimma

Med ett rak- och trimmerhuvud kan du anpassa din epilator efter känsliga områden. Rakhuvudet passar exempelvis perfekt till bikinilinjen och under armarna.

Braun Silk-épil 9 9-720 Epilator med 40% bredare huvud

Snabba resultat

Silk-épil 9 har ett 40% bredare huvud som ger en enklare och effektivare hårborttagning. Tillsammans med Micro-Grip-teknik kan du avlägsna hår på nolltid.

Micro grip-teknologi 

Silk-épil 9 har 40 micro grip-pincetter som effektivt avlägsnar så korta hårstrån som 0,5 mm ända från roten - det är fyra gånger så korta strån som vid vaxning. Med kapacitet att fånga upp även de allra minsta hårstråna behöver du inte gå och vänta på att håret ska växa ut för att du ska kunna epilera dig. 

I förpackningen:

 • Braun Silk-épil 9 9-720 Epilator
 • 1 st Rakhuvud
 • 1 st Trimmerhuvud
 • 1 st Rengöringsborste
 • Förvaringsväska
 • Laddare
1012391 Braun Braun Silk-épil 9 9-720 Epilator 285267 Njut av salongsslät hud vecka efter vecka. Braun Silk-épil 9 9-720 Epilator har ett brett huvud som ger dig en snabb epilering och avlägsnar hår så korta som 0,5 mm tack vare Micro-Grip-teknik. Till epilatorn medföljer det ett rak- och trimmerhuvud som ger dig dig fler valmöjligheter. Med SensoSmart-teknik säkerställs rätt tryck används för att du ska få en så effektiv epilering som möjligt. Epilatorn från Braun är 100% vattentät för att du ska kunna uppleva en mindre smärtsam hårtborttagning i badet eller duschen.  SensoSmart™-teknologi SensoSmart är en innovativ teknik som består av en intelligent sensor som vägleder dig genom epileringen så du använder rätt tryck och avlägsnar ännu fler hår i varje drag. En röd lampa visar om du trycker för hårt och uppmanar dig att anpassa din hantering för effektivare epilering. Slät hy överallt Med Silk-épil 9 kommer du åt alla områden. Det böjbara huvudet anpassar sig efter alla konturer på din kropp. Även på svåra ställen som dina knän eller under armarna. Raka och trimma Med ett rak- och trimmerhuvud kan du anpassa din epilator efter känsliga områden. Rakhuvudet passar exempelvis perfekt till bikinilinjen och under armarna. Snabba resultat Silk-épil 9 har ett 40% bredare huvud som ger en enklare och effektivare hårborttagning. Tillsammans med Micro-Grip-teknik kan du avlägsna hår på nolltid. Micro grip-teknologi  Silk-épil 9 har 40 micro grip-pincetter som effektivt avlägsnar så korta hårstrån som 0,5 mm ända från roten - det är fyra gånger så korta strån som vid vaxning. Med kapacitet att fånga upp även de allra minsta hårstråna behöver du inte gå och vänta på att håret ska växa ut för att du ska kunna epilera dig.  I förpackningen: Braun Silk-épil 9 9-720 Epilator1 st Rakhuvud1 st Trimmerhuvud1 st RengöringsborsteFörvaringsväskaLaddare Epilator 1390 SEK 1390 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårborttagning & Rakning
 3. Epilator