Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

IPL för snabb, säker och effektiv hårborttagning

Braun IPL 5014

  Art.nr: 1010324
  • 400 000 ljusimpulser
  • Venus rakhyvel och förvaringsväska medföljer
  • Anpassar efter din hudton
  • 3 anpassade komfortlägen
  • Snabb och säker behandling

Kombinera med

Braun IPL 5014
IPL för snabb, säker och effektiv hårborttagning
Braun IPL 5014

3 490:-


  • Pris: 3 609:-
Lägg paket i kundvagn

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Braun 5014 Silk-expert Pro 5 är en snabb och säker IPL för permanent reducering av hår på bara 4 veckor. Den är kliniskt testad och dermatologiskt godkänd som säker för huden av den ledande internationella hudhälso-organisationen Skin Health Alliance. Med Silk-expert Pro 5 kan du behandla båda benen på mindre än 5 minuter. I förpackningen medföljer det en Venus  Smooth rakhyvel och en snygg förvaringsväska.

Bäst i test

Bäst i test

Braun IPL  Silk-Expert Pro 5 fick "Bäst i test" i Testfaktas stora laboratorietest av IPL-maskiner.

"Bra design och enkel att använda. Snabb applicering."
Se hela testet.

Kraftfull IPL med olika intensiteter

Med Silk-expert Pro 5 får du en permanent reducering av hår på endast 4 veckor med 10 olika intensitetsnivåer. Denna IPL har 400 000 ljusimpulser och du kan behandla båda dina undre ben på mindre än 5 minuter. Silk-expert Pro 5 lämnar din hud silkeslen och passar alla som önskar att permanent reducera sin hårväxt, oavsett om det gäller ben, armar, mage eller andra känsligare områden. Brauns IPL 5014 Silk-expert Pro 5 är kliniskt testad och dermatologiskt godkänd av Skin Health Alliance för du att du ska kunna känna dig säker genom dina behandlingar.

Anpassade komfortlägen

Silk-expert Pro 5 från Braun har 3 anpassade komfortlägen (normal, mild och extra mild). Inställningen för mild och extra mild minskar energinivån och lämpar sig för dig som testar produkten första gången eller ska behandla känsligare områden som exempelvis bikinilinjen. 

Braun Silk-expert pro 5

Anpassad för olika hudtoner

Din hudton varierar över hela kroppen och du har ofta en lite mörkare hudton på ställen som dagligen exponeras av solen. IPL Silk-expert Pro 5 har en SensoAdapt-sensor som känner av och anpassar blixtintensiteten 80x per sekund efter dina varierande hudtoner för att du ska få en säker behandling. En idealisk anpassad mängd av ljus skickas vid varje puls. På så vis säkerhetsställs en optimal balans mellan effektivitet och säkerhet för permanent hårborttagning för att du ska få den bästa möjliga behandlingen. 

Vad är IPL?

IPL står för Intense Pulsed Light, som betyder att ljuspulser sänds ner och bedövar hårroten, vilket är en teknologi vi tidigare bara hittade på skönhetssalonger. Braun har anpassat teknologin för att den ska vara säker och effektiv för dig att använda hemma.

Braun Silk-expert pro 5 används

Planera och följ dina behandlingar

För att optimera din permanenta reducering av hår kan du via Braun Silk-expert PRO IPL app följa dina behandlingar och framsteg. Den mobila applikationen hjälper dig bland annat att komma ihåg vilka områden du behandlat, hur många gånger du utfört behandlingarna samt när det är dags för nästa tillfälle. Appen visar även hur SensoAdapt-sensorn fungerar och hur du kan använda din IPL för den mest optimala behandling med både lättillgängliga videos, bilder och texter. 

Venus rakhyvel medföljer IPL 5014

Kom åt och behandla alla områden

Det medföljer en rakhyvel från Venus för att du enkelt och smidigt ska kunna ta hand om mindre områden som exempelvis ansiktet, bikinilinjen eller under armarna. 

Anslut och påbörja behandlingen direkt

BRAUN 5014 Silk-expert Pro 5 är redo när du är. Det krävs inga batterier eller laddning för att du ska kunna använda din IPL. Anslut bara din enhet med strömadaptern och påbörja behandlingen snabbt och enkelt.