Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Effektiv hårborttagning med IPL

Philips BRI923/00

  Art.nr: 1008637
  • Långvarig hårborttagning
  • Hudtonssensor
  • 15 minuter för att behandla underbenen
  • För kropp, ansikte och bikinilinjen
3 490:-

Delbetala från 330:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips Lumea Advanced BRI 923/00 tar enkelt och smärtfritt bort ditt oönskade hår snabbt. BRI 923/00 är en del av Philips Lumea IPL-serie som effektivt tar bort oönskade hårstrån med ljuspulsbehandling, så att du kan få salongsresultat hemma. Med de medföljande tillbehören kan du använda den på hela kroppen och även i ansiktet. Njut av silkeslen hud utan oönskat hår.

Snabb och effektiv behandling

Philips Lumea Advanced BRI 923/00 är framtagen och utvecklad i samarbete med dermatologer och enkel och effektiv att använda i hemmet. Tack vare sitt stora behandlingsfönster så går behandlingen snabbt och en behandling av båda underbenen tar endast 15 minuter.

Studier påvisar minst 85 % hårreducering efter endast tre behandlingar. De första fyra behandlingarna utförs varannan vecka, för att sedan bibehålla resultatet gör du en behandling var fjärde vecka.

Philips BRI 92300 stort behandlingsfönster för stora områden

Trygg IPL

Du kan alltid känna dig trygg med Philips Lumea Advanced BRI 923/00. Bri 923/00 har en inbyggd hudtonssensor som dels mäter behandlade hyn i början av behandlingen, men även mäter hyn då och då under behandlingen. Om den upptäcker en hudton som är för mörk för behandlingen, slutar den automatiskt att avge ljuspulseringar, för att inte skada din hud.

Philips Lumea Advanced är kliniskt testad och är särskilt konstruerad för att kunna användas på de mer känsliga områden på kroppen, som områdena i ansiktet, under armarna och biknilinjen.

Tillbehör för olika behandlingsområden

BRI 923/00 har ett stort behandlingsfönster på 4 cm² för en snabbare behandling av de större områdena, som benen eller armarna.

Förutom huvudbehandlingsdelen medföljer även två separata behandlingstillbehör för områdena i ansiktet och bikiniområdet. De har båda mindre fönster, på 2 cm², för att kunna göra en mer precis behandling.

Philips BRI 923/00 Flera olika användningsområden

Ansiktstillbehöret har ett behandlingsfönster med extra inbyggt ljusfilter för att göra behandlingen i ansiktet så säker som möjligt, samtidigt som behandlingsfönstret är mindre för att kunna göra en mer precis behandling. 

Tillbehöret för bikiniområdet är framtaget för att effektivt ta bort de grövre hårstråna och har även det ett mindre behandlingsfönster för att kunna ge så bra resultat som möjligt.

Vad är IPL?

IPL står för Intense Pulsed Light, som betyder att ljuspulser sänds ner och bedövar hårroten, vilket är en teknologi vi tidigare bara hittade på skönhetssalonger. Med Lumea tar Philips denna salongsbaserade IPL-teknik och anpassar den för säkert hemmabruk.

Philips BRI 29300 Vad är IPL

Ljuspulserna är dock inte lika starka som på salong vilket innebär att metoden inte ger helt permanent hårborttagning, utan behandlingen bör upprepas ungefär vart fjärde till vart åttonde vecka.

Hur fungerar IPL?

Philips Lumea avger lätta ljuspulser som stimulerar hårsäcken att gå in i vilofas, vilket resulterar i att håret lossnar och återväxt förhindras. Det ger en gradvis minskad hårväxt, och med upprepade regelbundna behandlingar hindras hårrötterna från att producera hårstrån igen. Kliniska tester visar att Philips Lumea IPL reducerar hårväxten med över 85% redan på tre behandlingar.

Lämplig för många, men inte för alla

IPL baseras på ljuspulser som absorberas av hårets melanin, det vill säga färgpigment. Ju mörkare hår, desto mer melanin innehåller hårstrået och desto bättre upptas ljuspulserna. 

Philips BRI 92300 IPL lämplig för många

Blont, grått och vitt hår innehåller inte tillräckligt med melanin för att IPL ska kunna fungera. Rött hår innehåller en annan typ av melanin som inte svarar på IPL.

För att ljuset ska koncentreras till håret och inte absorberas av huden krävs dessutom en låg melaninhalt i huden. Mörka och mycket mörka hudtoner har större benägenhet att absorbera ljuset vilket kan bränna huden, vilket gör att IPL tyvärr inte lämpar sig för mörkare hudtoner. Lumea Prestige har en hudtonssensor som säkerställer att ljusimpulserna bara kan starta om hudtonen är lämplig för IPL.