Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bodytrimmer som låter dig trimma ryggen på egen hand

Philips Bodygroom BG5020/15

  Art.nr: 1004375
 • 3, 5 och 7 mm trimkam med klickfäste
 • Tillbehör för trimning av ryggen
 • Även för intima områden
 • Allergivänliga skärblad
 • Använd i duschen eller torrt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips Bodygroom BG5020/15 är en fantastisk trimmer för hela kroppen. Fräscha upp armar, bröstkorg, mage, axlar ,intima områden, ben och rygg på ett snabbt och enkelt sätt. Bladen är allergivänliga och du får med trimkammar i tre längder på 3 mm, 5 mm och 7 mm. Dessutom ett praktiskt tillbehör som ger dig möjlighet att trimma ryggen själv, utan risk för att inte nå.

Säker rakning av hela kroppen, intima områden samt rygg

Utformad för en säker och behaglig kroppsrakning av armar, bröstkorg, mage, axlar,intima områden, ben och rygg. Den hudvänliga rakapparaten fångar upp och skär av håret iolika längder och du slipper använda flera verktyg eller verktyg med vassa kanter.

Säker rakning av hela kroppen, intima områden samt rygg

Rundade kanter och allergivänliga skärblad ger ökad hudkomfort

Trim- och rakdelarna i denna Bodygroomer är gjorda i ett hypoallergent material. Materialet är särskilt anpassat för att huden inte ska bli irriterad av trimningen. Dessutom har bladspetsar och kammar en patenterad pärlform för att förhindra irritation skyddar huden när du trimmar kroppshåret. Du kan tryggt och säkert använda den dubbelriktade kroppstrimmern på kroppens känsligaste områden, exempelvis för intimrakning.

Rundade kanter och allergivänliga skärblad ger ökad hudkomfort

Innehåller tre kammar för en naturlig trimning (3, 5 och 7 mm)

3 kammar ingår så att du kan välja olika längd på kroppshåret. Sätt fast kammen på rakhuvudet och trimma hårstråna i fast längd på 3, 5 eller 7 mm. Du kan även använda rakhuvudet utan kam för att få ett närmare resultat. För tjockare hårstrån rekommenderas förtrimning med fasta kammar.

Innehåller tre kammar för en naturlig trimning (3, 5 och 7 mm)

Extra långt ryggtillbehör gör det enkelt att raka ryggen själv

Med Philips BG5020 kan du enkelt raka ryggen själv med det medföljande extra långa ryggtillbehöret. Du kommer enkelt åt att raka även längre ner på ryggen, utan besvär!

Extra långt ryggtillbehör gör det enkelt att raka ryggen själv

60 minuters sladdlös användning efter en 1 timmes laddning

NiMH-batteri med hög effekt för hela kroppen, med 60 minuters sladdlös användning efter 1 timmes laddning. Batterilampan anger strömstatus, när batteriet är svagt eller fulladdat.

60 minuters sladdlös användning efter en 1 timmes laddning

Enkel att rengöra och använda både i och utanför duschen

Ger ett bekvämt och nära resultat både i och utanför duschen. Kroppstrimmern är helt vattentålig, så att du enkelt kan skölja den när du är klar. För längre hårstrån kan det hända att trimningsprestandan är bättre på torrt hår.

Enkel att rengöra och använda både i och utanför duschen

Ergonomiskt grepp för bästa kontroll

Gummigreppet är utformat för enkel hantering även när det är vått, så att du får bättre kontroll vid användning i eller utanför duschen.

Ergonomiskt grepp för bästa kontroll

2 års garanti, spänning för användning i hela världen, ingen olja behövs

Alla Philips trimningsprodukter är gjorda för att hålla länge. De omfattas av en världsomfattande garanti som gäller i 2 år, har spänning för användning i hela världen och behöver inte oljas.

2 års garanti, spänning för användning i hela världen, ingen olja behövs

Titta även på

(17 st)
 • Kroppsrakning- och trimning
 • Säker på känsliga områden
 • 100 % vattentät för användning i duschen

749:-

Titta även på

(17 st)
 • Kroppsrakning- och trimning
 • Säker på känsliga områden
 • 100 % vattentät för användning i duschen

749:-

Komplettera ditt köp

(8 st)
 • Förkläde 107 x 67 cm med maskulint tryck
 • Sugproppar som fäster mot spegel och kakel
 • Vik ihop och skaka av förklädet på lämplig plats

49:-

1004375 Philips Philips Bodygroom BG5020/15 BG5020/15 Philips Bodygroom BG5020/15 är en fantastisk trimmer för hela kroppen. Fräscha upp armar, bröstkorg, mage, axlar ,intima områden, ben och rygg på ett snabbt och enkelt sätt. Bladen är allergivänliga och du får med trimkammar i tre längder på 3 mm, 5 mm och 7 mm. Dessutom ett praktiskt tillbehör som ger dig möjlighet att trimma ryggen själv, utan risk för att inte nå. Säker rakning av hela kroppen, intima områden samt rygg Utformad för en säker och behaglig kroppsrakning av armar, bröstkorg, mage, axlar,intima områden, ben och rygg. Den hudvänliga rakapparaten fångar upp och skär av håret iolika längder och du slipper använda flera verktyg eller verktyg med vassa kanter. Rundade kanter och allergivänliga skärblad ger ökad hudkomfort Trim- och rakdelarna i denna Bodygroomer är gjorda i ett hypoallergent material. Materialet är särskilt anpassat för att huden inte ska bli irriterad av trimningen. Dessutom har bladspetsar och kammar en patenterad pärlform för att förhindra irritation skyddar huden när du trimmar kroppshåret. Du kan tryggt och säkert använda den dubbelriktade kroppstrimmern på kroppens känsligaste områden, exempelvis för intimrakning. Innehåller tre kammar för en naturlig trimning (3, 5 och 7 mm) 3 kammar ingår så att du kan välja olika längd på kroppshåret. Sätt fast kammen på rakhuvudet och trimma hårstråna i fast längd på 3, 5 eller 7 mm. Du kan även använda rakhuvudet utan kam för att få ett närmare resultat. För tjockare hårstrån rekommenderas förtrimning med fasta kammar. Extra långt ryggtillbehör gör det enkelt att raka ryggen själv Med Philips BG5020 kan du enkelt raka ryggen själv med det medföljande extra långa ryggtillbehöret. Du kommer enkelt åt att raka även längre ner på ryggen, utan besvär! 60 minuters sladdlös användning efter en 1 timmes laddning NiMH-batteri med hög effekt för hela kroppen, med 60 minuters sladdlös användning efter 1 timmes laddning. Batterilampan anger strömstatus, när batteriet är svagt eller fulladdat. Enkel att rengöra och använda både i och utanför duschen Ger ett bekvämt och nära resultat både i och utanför duschen. Kroppstrimmern är helt vattentålig, så att du enkelt kan skölja den när du är klar. För längre hårstrån kan det hända att trimningsprestandan är bättre på torrt hår. Ergonomiskt grepp för bästa kontroll Gummigreppet är utformat för enkel hantering även när det är vått, så att du får bättre kontroll vid användning i eller utanför duschen. 2 års garanti, spänning för användning i hela världen, ingen olja behövs Alla Philips trimningsprodukter är gjorda för att hålla länge. De omfattas av en världsomfattande garanti som gäller i 2 år, har spänning för användning i hela världen och behöver inte oljas. Kroppshårstrimmer 4,7 9 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårborttagning & Rakning
 3. Kroppshårstrimmer