Effektiv näs-, öron- och ögonbrynstrimmer

Philips NT3160/10

  Art.nr: 217314
  • Tar varsamt bort oönskat hår
  • Vattentät
  • Protectube-teknik
  • Vinklad design
  • 2 st ögonbrynskammar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips NT3160/10 är en effektiv näs-, öron- och ögonbrynstrimmer, som varsamt tar bort oönskat hår. Tack vare Protectube-tekniken och den särskilda vinklade designen på trimmern slipper du hårutdragningar, och din användning blir bekväm. Du får även med två stycken ögonbrynskammar, för ett perfekt och jämnt resultat. NT3160/10 är vattentät och kan användas i duschen vilket även underlättar vid rengöringen. 

Protectube-teknik

Med ProtecTube-tekniken skyddas klippenheten av ett ultratunt skärblads-skydd med rundade kanter, för att förhindra hudirritation. Dessutom är NT3160/10 utformad för att förhindra att hår fastnar mellan två knivblad som rör sig.

Örat eller näsan

Philips nästrimmer är perfekt vinklad för att komma åt hår i örat och näsan, samt för användning på ögonbrynen. Med Philips nästrimmer kan du vara säker på att allt oönskat hår tas bort effektivt.

Vattentät

Trimmern och kammarna är lätta att rengöra under rinnande vatten och kan användas i duschen. Med det mjuka gummihandtaget får du även ett optimalt grepp när den är våt.

Tillbebör

Det mjuka fodralet innehåller: AA-batteri, 2 ögonbrynskammar och skyddskåpa som håller rakbladet rent. Allt detta medföljer tillsammans med din trimmer.

217314 Philips Philips NT3160/10 NT3160/10 Philips NT3160/10 är en effektiv näs-, öron- och ögonbrynstrimmer, som varsamt tar bort oönskat hår. Tack vare Protectube-tekniken och den särskilda vinklade designen på trimmern slipper du hårutdragningar, och din användning blir bekväm. Du får även med två stycken ögonbrynskammar, för ett perfekt och jämnt resultat. NT3160/10 är vattentät och kan användas i duschen vilket även underlättar vid rengöringen.  Protectube-teknik Med ProtecTube-tekniken skyddas klippenheten av ett ultratunt skärblads-skydd med rundade kanter, för att förhindra hudirritation. Dessutom är NT3160/10 utformad för att förhindra att hår fastnar mellan två knivblad som rör sig. Örat eller näsan Philips nästrimmer är perfekt vinklad för att komma åt hår i örat och näsan, samt för användning på ögonbrynen. Med Philips nästrimmer kan du vara säker på att allt oönskat hår tas bort effektivt. Vattentät Trimmern och kammarna är lätta att rengöra under rinnande vatten och kan användas i duschen. Med det mjuka gummihandtaget får du även ett optimalt grepp när den är våt. Tillbebör Det mjuka fodralet innehåller: AA-batteri, 2 ögonbrynskammar och skyddskåpa som håller rakbladet rent. Allt detta medföljer tillsammans med din trimmer. Nästrimmer 4,2 60 159 SEK 159 NewCondition PreOrder
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårborttagning & Rakning
  3. Nästrimmer