Smidig trimmer med tre kammar

Philips NT5175/16

  Art.nr: 223081
  • ProtecTube-tekniken
  • Når enkelt hår i örat eller näsan
  • Trimma och forma
  • Tvättbar
  • Tre kammar

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips NT5175/16 är en smidig trimmer som gör att du kan trimma bort strån i ögonbryn, näsa och öron. Detta med hjälp av den avancerade ProtecTube-tekniken. Detaljtrimmern DualCut garanterar en exakt och effektiv trimning av nacklinjen, polisonger och skäggstubb.

ProtecTube-teknik

Med den revolutionerande ProtecTube-tekniken skyddas klippenheten av ett ultratunt skärbladsskydd, med rundade kanter för att förhindra hudirritation. Dessutom är klippenheten utformad för att förhindra att hår fastnar mellan två knivblad.

Når enkelt hår i örat eller näsan

Philips nästrimmer har konstruerats så att den är perfekt vinklad för att komma åt hår i örat och näsan, samt för användning på ögonbrynen. Med Philips nästrimmer kan du vara säker på att allt oönskat hår tas bort effektivt.

Tre kammar

Använd ögonbryns-kammarna för 3 eller 5 mm och skägg-kammen för 3 mm till att trimma eller snygga till håret och få en jämn hårlängd.

Trimma och forma

DualCut-precisionstrimmern hjälper dig att trimma och forma stilen du är ute efter (för stubb, bockskägg, polisonger, nacklinje eller mustasch) med hög kontroll och synlighet.

223081 Philips Philips NT5175/16 NT5175/16 Philips NT5175/16 är en smidig trimmer som gör att du kan trimma bort strån i ögonbryn, näsa och öron. Detta med hjälp av den avancerade ProtecTube-tekniken. Detaljtrimmern DualCut garanterar en exakt och effektiv trimning av nacklinjen, polisonger och skäggstubb. ProtecTube-teknik Med den revolutionerande ProtecTube-tekniken skyddas klippenheten av ett ultratunt skärbladsskydd, med rundade kanter för att förhindra hudirritation. Dessutom är klippenheten utformad för att förhindra att hår fastnar mellan två knivblad. Når enkelt hår i örat eller näsan Philips nästrimmer har konstruerats så att den är perfekt vinklad för att komma åt hår i örat och näsan, samt för användning på ögonbrynen. Med Philips nästrimmer kan du vara säker på att allt oönskat hår tas bort effektivt. Tre kammar Använd ögonbryns-kammarna för 3 eller 5 mm och skägg-kammen för 3 mm till att trimma eller snygga till håret och få en jämn hårlängd. Trimma och forma DualCut-precisionstrimmern hjälper dig att trimma och forma stilen du är ute efter (för stubb, bockskägg, polisonger, nacklinje eller mustasch) med hög kontroll och synlighet. Nästrimmer 4,4 18 249 SEK 249 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårborttagning & Rakning
  3. Nästrimmer