Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentät Series 5 rakapparat byggd för hög komfort

Braun Series 5 5030s

  Art.nr: 1005252
 • Kan rengöras under rinnande vatten
 • Upp till 50 minuter rakning
 • Flexibelt rakhuvud
 • Motor som anpassar kraft
 • Snabb laddning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Braun Series 5 5030s rakapparat ger dig effektivitet i varje drag och kan raka både tätt skägg och komma åt svåråtkomliga områden. Rejäl konstruktion som är byggd för att hålla för daglig användning i åtminstone sju år med bästa prestanda och enastående komfort för huden. Den är byggd för att kunna rengöras under rinnande vatten men inte för användning i duschen.

 • Rakapparat med teknologi för känslig hud för maximal prestanda och fantastisk hudkomfort 
 • AutoSensing-motor för effektiv rakning med varje drag, även på tjock skäggväxt 
 • Flexibelt rakhuvud som rör sig i 8 olika riktningar för konstant hudkontakt, även på svåråtkomliga områden 

Hudkomfort även i svåra områden

 • ActivLift fångar effektivt upp hår som annars kan va svåra att komma åt, även i svårare områden.
 • 2 st SensoFoil-blad för perfekt närhet och hudkomfort.

Precisionstrimmer

Den integrerade och hudvänliga precisions-trimmern glider ut från rakapparatens baksida för att du enkelt och mer exakt formning av polisonger och konturer.

Multihead Lock

MultiHeadLock låser det helt flexibla huvudet i fem olika lägen för att uppnå en mer exakt rakning. Detta är särskilt användbart när man rakar och ska komma åt områden, som under käken och under näsan.

100% vattentät

Alla Braun-rakapparater är vattentäta upp till 5 meter, så du kan enkelt skölja dem under rinnande vatten eller till och med raka dig i duschen.

50 minuter trådlös rakning

Batteriet är fullt laddad på 1 timme och ger 50 minuter raktid. Det toppmoderna Li-Ion-batteriet förlorar aldrig prestanda och laddar helt på en timme. 

1005252 1005252 Braun Braun Series 5 5030s 068846 Braun Series 5 5030s rakapparat ger dig effektivitet i varje drag och kan raka både tätt skägg och komma åt svåråtkomliga områden. Rejäl konstruktion som är byggd för att hålla för daglig användning i åtminstone sju år med bästa prestanda och enastående komfort för huden. Den är byggd för att kunna rengöras under rinnande vatten men inte för användning i duschen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Rakapparat med teknologi för känslig hud för maximal prestanda och fantastisk hudkomfort AutoSensing-motor för effektiv rakning med varje drag, även på tjock skäggväxt  Flexibelt rakhuvud som rör sig i 8 olika riktningar för konstant hudkontakt, även på svåråtkomliga områden  Hudkomfort även i svåra områden ActivLift fångar effektivt upp hår som annars kan va svåra att komma åt, även i svårare områden.2 st SensoFoil-blad för perfekt närhet och hudkomfort. Precisionstrimmer Den integrerade och hudvänliga precisions-trimmern glider ut från rakapparatens baksida för att du enkelt och mer exakt formning av polisonger och konturer. Multihead Lock MultiHeadLock låser det helt flexibla huvudet i fem olika lägen för att uppnå en mer exakt rakning. Detta är särskilt användbart när man rakar och ska komma åt områden, som under käken och under näsan. 100% vattentät Alla Braun-rakapparater är vattentäta upp till 5 meter, så du kan enkelt skölja dem under rinnande vatten eller till och med raka dig i duschen. 50 minuter trådlös rakning Batteriet är fullt laddad på 1 timme och ger 50 minuter raktid. Det toppmoderna Li-Ion-batteriet förlorar aldrig prestanda och laddar helt på en timme.  Rakapparat 4,5 44 789 SEK 789 NewCondition Discontinued
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårborttagning & Rakning
 3. Rakapparat