Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Series 5 rakapparat, för effektivitet i varje drag

Braun Series 5 5147s

  Art.nr: 1005253
 • 100% vattentät (5 m djup)
 • Läser av ditt skägg och anpassar sig
 • Upp till 50 minuter rakning
 • Flexibelt rakhuvud
 • Precisionstrimmer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Braun Series 5 5147s är en rakapparat som ger dig effektivitet i varje drag, den klarar av tätt skägg och når med enkelhet svårare områden. Series 5 5147s är 100% vattentät och utformad för att vara upp till 7 år, allt för maximal prestanda och utmärkt komfort. Till din nya rakapparat medföljer det även en resvänlig påse, skyddslock, laddningskabel och rengöringsborste.

 • AutoSensing motor: Braun Series 5 5147s läser av ditt skägg och anpassar sig ständigt till densiteten av ditt skägg, för en bekväm och effektiv rakning.
 • Flexibelt rakhuvud: Det flexibla rakhuvudet anpassar sig i 8 riktningar för konstant hudkontakt, även i svårare områden.
 • 100 % vattentät: För en uppfriskande rakning med vatten, skum, gel eller t.o.m. i duschen.
 • ActiLift Trimmer: Den specialiserade trimmern i mitten fångar upp hårstrån som ligger ner.

Wet and Dry

Serien 5 är speciellt konstruerad för att användas säkert i eller utanför duschen och med skum eller gel. Detta ger dig en uppfriskande och fuktgivande rakningserfarenhet utan den minsta kompromissen i rakprestanda och komfort.

Braun Series 5 kan vistas i upp till 5 meter djupt vatten. Det betyder att du kan skölja den under rinnande vatten för enkel rengöring.

Precisionstrimmer

Den integrerade och hudvänliga precisions-trimmern glider ut från rakapparatens baksida för att du enkelt och mer exakt formning av polisonger och konturer.

Multihead Lock

MultiHeadLock låser det helt flexibla huvudet i fem olika lägen för att uppnå en mer exakt rakning. Detta är särskilt användbart när man rakar och ska komma åt områden, som under käken och under näsan.

50 minuter trådlös rakning

Batteriet är fullt laddad på 1 timme och ger 50 minuter raktid. Det toppmoderna Li-Ion-batteriet förlorar aldrig prestanda och laddar helt på en timme. 

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1005253 Braun Braun Series 5 5147s 5-5147s Braun Series 5 5147s är en rakapparat som ger dig effektivitet i varje drag, den klarar av tätt skägg och når med enkelhet svårare områden. Series 5 5147s är 100% vattentät och utformad för att vara upp till 7 år, allt för maximal prestanda och utmärkt komfort. Till din nya rakapparat medföljer det även en resvänlig påse, skyddslock, laddningskabel och rengöringsborste. AutoSensing motor: Braun Series 5 5147s läser av ditt skägg och anpassar sig ständigt till densiteten av ditt skägg, för en bekväm och effektiv rakning.Flexibelt rakhuvud: Det flexibla rakhuvudet anpassar sig i 8 riktningar för konstant hudkontakt, även i svårare områden.100 % vattentät: För en uppfriskande rakning med vatten, skum, gel eller t.o.m. i duschen.ActiLift Trimmer: Den specialiserade trimmern i mitten fångar upp hårstrån som ligger ner. Wet and Dry Serien 5 är speciellt konstruerad för att användas säkert i eller utanför duschen och med skum eller gel. Detta ger dig en uppfriskande och fuktgivande rakningserfarenhet utan den minsta kompromissen i rakprestanda och komfort. Braun Series 5 kan vistas i upp till 5 meter djupt vatten. Det betyder att du kan skölja den under rinnande vatten för enkel rengöring. Precisionstrimmer Den integrerade och hudvänliga precisions-trimmern glider ut från rakapparatens baksida för att du enkelt och mer exakt formning av polisonger och konturer. Multihead Lock MultiHeadLock låser det helt flexibla huvudet i fem olika lägen för att uppnå en mer exakt rakning. Detta är särskilt användbart när man rakar och ska komma åt områden, som under käken och under näsan. 50 minuter trådlös rakning Batteriet är fullt laddad på 1 timme och ger 50 minuter raktid. Det toppmoderna Li-Ion-batteriet förlorar aldrig prestanda och laddar helt på en timme.  Rakapparat 3 1 1390 SEK 1390 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårborttagning & Rakning
 3. Rakapparat