Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Braun Series 8 rakapparat för felfri rakning

Braun Shaver Series 8 8345s

  Art.nr: 1009858
 • För våt- och torrakning
 • Snabbladdning på endast 5 minuter
 • 100% vattentät rakapparat
 • Display med tydlig information
 • Precisionstrimmer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Braun Shaver Series 8 8345s ger din rakning en exakt närhet med hög komfort och är lämplig för både våt- och torrakning. Precisionstrimmern fångar hårstrån även i de svåraste områdena och ger dig ett felfritt slutresultat. Tack vare Sonic Technology glider den elektriska rakapparaten skonsamt över huden medan du rakar. Alla rakapparater i Series 8 är tillverkade i Tyskland och designade för att hålla i 7 år.

100% vattentät

Braun Shaver Series 8 8345s kan användas för torrakning eller tillsammans med vatten, skum eller gel. Tack vare dess vattentäthet kan du  hålla din rakapparat fräsch genom att enkelt rengöra din 8345s under rinnande vatten. 

Braun Shaver Series 8 8345S används

Flexibelt rakhuvud

De riktade flexibla rakhuvudet klarar av även de mest svåråtkomliga vinklarna med en glidande folier och trimmer som är monterade på ett svängbart huvud. Du kommer så nära som 0,05 mm.

Precisionshuvuden på Braun Series 8

4 rakelement

Med 3 olika skärelement och ett hudskydd fångar du alla hårstrån med en enda rakning. Med Braun Shaver Series 8 8345S får du en felfri rakning.

Nyheter med Braun Series 8

Tydlig display

En klar display som visar den information du behöver för att hålla din rakapparat i bästa skick. Du kan nu snabbt se när det är dags för exempelvis laddning eller rengöring.

Kraftfullare batteri

Med Brauns mest avancerade li-ion-batteri räcker nu en laddning i upp till en månad med rakning. En snabbladdning för en rakning tar endast 5 minuter.

Ny anpassningsteknik

Ett nytt 32-bitars chip anpassar Series 8 rakapparaten till ditt skägg för att raka till och med det tätaste skägget så effektiv som möjligt.

Insidan på Braun Shaver Series 8

Sonic technology

Med hjälp av Sonic Technologys 10,000 vibrationer glider din Braun rakapparat Series 8 över din hud och ger dig en skonsam och behaglig rakning. 

Medföljande tillbehör till Braun 8345S

Vad finns i förpackningen?

 • Braun Shaver Series 8 8345s
 • Laddstation
 • Laddadapter
 • Hårt resefodral
 • Rengöringsborste

Titta även på

(0 st)
 • 100% vattentät rakapparat
 • För våt- och torrakning
 • Snabbladdning på endast 5 minuter

2 990:-

Titta även på

(0 st)
 • 100% vattentät rakapparat
 • För våt- och torrakning
 • Snabbladdning på endast 5 minuter

2 990:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1009858 Braun Braun Shaver Series 8 8345s 198888 Braun Shaver Series 8 8345s ger din rakning en exakt närhet med hög komfort och är lämplig för både våt- och torrakning. Precisionstrimmern fångar hårstrån även i de svåraste områdena och ger dig ett felfritt slutresultat. Tack vare Sonic Technology glider den elektriska rakapparaten skonsamt över huden medan du rakar. Alla rakapparater i Series 8 är tillverkade i Tyskland och designade för att hålla i 7 år. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 100% vattentät Braun Shaver Series 8 8345s kan användas för torrakning eller tillsammans med vatten, skum eller gel. Tack vare dess vattentäthet kan du  hålla din rakapparat fräsch genom att enkelt rengöra din 8345s under rinnande vatten.  Flexibelt rakhuvud De riktade flexibla rakhuvudet klarar av även de mest svåråtkomliga vinklarna med en glidande folier och trimmer som är monterade på ett svängbart huvud. Du kommer så nära som 0,05 mm. 4 rakelement Med 3 olika skärelement och ett hudskydd fångar du alla hårstrån med en enda rakning. Med Braun Shaver Series 8 8345S får du en felfri rakning. Tydlig display En klar display som visar den information du behöver för att hålla din rakapparat i bästa skick. Du kan nu snabbt se när det är dags för exempelvis laddning eller rengöring. Kraftfullare batteri Med Brauns mest avancerade li-ion-batteri räcker nu en laddning i upp till en månad med rakning. En snabbladdning för en rakning tar endast 5 minuter. Ny anpassningsteknik Ett nytt 32-bitars chip anpassar Series 8 rakapparaten till ditt skägg för att raka till och med det tätaste skägget så effektiv som möjligt. Sonic technology Med hjälp av Sonic Technologys 10,000 vibrationer glider din Braun rakapparat Series 8 över din hud och ger dig en skonsam och behaglig rakning.  Vad finns i förpackningen? Braun Shaver Series 8 8345sLaddstationLaddadapterHårt resefodralRengöringsborste Rakapparat 4,9 5 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårborttagning & Rakning
 3. Rakapparat