Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Braun Series 8 rakapparat med Clean&Charge-station

Braun Shaver Series 8 8380cc

  Art.nr: 1009859
 • 100% vattentät rakapparat
 • För våt- och torrakning
 • Snabbladdning på endast 5 minuter
 • Display med tydlig information
 • Precisionstrimmer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Braun Shaver Series 8 8380cc ger din rakning en exakt närhet med hög komfort och är lämplig för både våt- och torrakning. Precisionstrimmern fångar hårstrån även i de svåraste områdena och ger dig ett felfritt slutresultat. Med 8380cc ingår en Clean&Charge-station som automatiskt rengör, smörjer och laddar din rakapparat med en endaste knapptryckning. Tack vare Sonic Technology glider den elektriska rakapparaten skonsamt över huden medan du rakar. Alla rakapparater i Series 8 är tillverkade i Tyskland och designade för att hålla i 7 år.

100% vattentät

Braun Shaver Series 8 8380cc kan användas för torrakning eller tillsammans med vatten, skum eller gel. Tack vare dess vattentäthet kan du  hålla din rakapparat fräsch genom att enkelt rengöra din 8380cc under rinnande vatten. 

Braun Shaver Series 8 8380cc används

Flexibelt rakhuvud

De åtta riktade flexibla rakhuvudet klarar av även de mest svåråtkomliga vinklarna med individuellt flytande folier och trimmer som är monterade på ett svängbart huvud. Du kommer så nära som 0,05 mm.

Precisionshuvuden på Braun Series 8

4 rakelement

Med 3 olika skärelement och ett hudskydd fångar du alla hårstrån med en enda rakning. Med Braun Shaver Series 8 8380cc får du en felfri rakning.

Nyheter med Braun Series 8

Tydlig display

En klar display som visar den information du behöver för att hålla din rakapparat i bästa skick. Du kan nu snabbt se när det är dags för exempelvis laddning eller rengöring.

Kraftfullare batteri

Med Brauns mest avancerade li-ion-batteri räcker nu en laddning i upp till en månad med rakning. En snabbladdning för en rakning tar endast 5 minuter.

Ny anpassningsteknik

Ett nytt 32-bitars chip anpassar Series 8 rakapparaten till ditt skägg för att raka till och med det tätaste skägget så effektiv som möjligt.

Insidan på Braun Shaver Series 8

Sonic technology

Med hjälp av Sonic Technologys 10,000 vibrationer glider din Braun rakapparat Series 8 över din hud och ger dig en skonsam och behaglig rakning. 

Medföljande tillbehör till Braun 8380cc

Vad finns i förpackningen?

 • Braun Shaver Series 8 8380cc
 • Clean&Charge-station
 • Laddadapter
 • Hårt resefodral
 • Rengöringsborste
 • 1st rengöringskassett

Titta även på

(0 st)
 • För våt- och torrakning
 • Upp till 60 minuter rakning
 • 100% vattentät rakapparat

3 189:-

Titta även på

(0 st)
 • För våt- och torrakning
 • Upp till 60 minuter rakning
 • 100% vattentät rakapparat

3 189:-

1009859 Braun Braun Shaver Series 8 8380cc 199199 Braun Shaver Series 8 8380cc ger din rakning en exakt närhet med hög komfort och är lämplig för både våt- och torrakning. Precisionstrimmern fångar hårstrån även i de svåraste områdena och ger dig ett felfritt slutresultat. Med 8380cc ingår en Clean&Charge-station som automatiskt rengör, smörjer och laddar din rakapparat med en endaste knapptryckning. Tack vare Sonic Technology glider den elektriska rakapparaten skonsamt över huden medan du rakar. Alla rakapparater i Series 8 är tillverkade i Tyskland och designade för att hålla i 7 år. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 100% vattentät Braun Shaver Series 8 8380cc kan användas för torrakning eller tillsammans med vatten, skum eller gel. Tack vare dess vattentäthet kan du  hålla din rakapparat fräsch genom att enkelt rengöra din 8380cc under rinnande vatten.  Flexibelt rakhuvud De åtta riktade flexibla rakhuvudet klarar av även de mest svåråtkomliga vinklarna med individuellt flytande folier och trimmer som är monterade på ett svängbart huvud. Du kommer så nära som 0,05 mm. 4 rakelement Med 3 olika skärelement och ett hudskydd fångar du alla hårstrån med en enda rakning. Med Braun Shaver Series 8 8380cc får du en felfri rakning. Tydlig display En klar display som visar den information du behöver för att hålla din rakapparat i bästa skick. Du kan nu snabbt se när det är dags för exempelvis laddning eller rengöring. Kraftfullare batteri Med Brauns mest avancerade li-ion-batteri räcker nu en laddning i upp till en månad med rakning. En snabbladdning för en rakning tar endast 5 minuter. Ny anpassningsteknik Ett nytt 32-bitars chip anpassar Series 8 rakapparaten till ditt skägg för att raka till och med det tätaste skägget så effektiv som möjligt. Sonic technology Med hjälp av Sonic Technologys 10,000 vibrationer glider din Braun rakapparat Series 8 över din hud och ger dig en skonsam och behaglig rakning.  Vad finns i förpackningen? Braun Shaver Series 8 8380ccClean&Charge-stationLaddadapterHårt resefodralRengöringsborste1st rengöringskassett Rakapparat 2990 SEK 2990 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårborttagning & Rakning
 3. Rakapparat