Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Rakapparat med MultiPrecision för våt och torrakning

Philips S5400/06

  Art.nr: 221794
  • MultiPrecision-rakbladssystem
  • Flex-huvuden i 5 riktningar
  • Våt- och torrakning
  • Snabb laddning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips S5400 skyddar huden samtidigt som du upplever en uppfriskande rakning. Med Philips smarta MultiPrecision-bladsystem med rundade profilhuvuden glider rakapparaten mjukt över huden utan att skapa sår eller irritationer.

Snäll mot huden

Philips AquaTouch har rundade skärhuvuden som behagligt glider över huden samtidigt som den skyddas. Du slipper röda, kliande prickar och skärsår. Rakningen är snabb och nära. MultiPrecision-bladen höjer skäggstrået lätt och skär av den med exakt precision.

Skärhuvuden i 5 riktningar

Skärhuvudena är flexibla i fem riktningar, helt oberoende av varandra. Detta ger en nära kontakt med huden, även vid hals, haka och käke.

Trådlös rakning i 45 minuter

Med Philips AquaTouch S5400 får du god, trådlös drifttid på 45 minuter, vilket motvarar ungefär 15 rakningar. Det inbyggda litiumjonbatteiet laddas till fullo på 1 timma, och skulle krisen vara framme så laddar du inför en rakning på 5 minuter.

Klarar både våt och torr rakning

Upplev den behagliga känslan att raka sig i duschen med gel eller raklödder. Gillar du det mer klassiska sätter med torrt skäggstubb går det lika bra. Valet är ditt.

Precisionstrimmer

Precisionstrimmern är det perfekta tillbehöret  för att gå en välvårdad finish på din rakning. Fixa till mustaschen elelr polisongerna i ett kick.

221794 221794 Philips Philips S5400/06 S5400/06 Philips S5400 skyddar huden samtidigt som du upplever en uppfriskande rakning. Med Philips smarta MultiPrecision-bladsystem med rundade profilhuvuden glider rakapparaten mjukt över huden utan att skapa sår eller irritationer. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Snäll mot huden Philips AquaTouch har rundade skärhuvuden som behagligt glider över huden samtidigt som den skyddas. Du slipper röda, kliande prickar och skärsår. Rakningen är snabb och nära. MultiPrecision-bladen höjer skäggstrået lätt och skär av den med exakt precision. Skärhuvuden i 5 riktningar Skärhuvudena är flexibla i fem riktningar, helt oberoende av varandra. Detta ger en nära kontakt med huden, även vid hals, haka och käke. Trådlös rakning i 45 minuter Med Philips AquaTouch S5400 får du god, trådlös drifttid på 45 minuter, vilket motvarar ungefär 15 rakningar. Det inbyggda litiumjonbatteiet laddas till fullo på 1 timma, och skulle krisen vara framme så laddar du inför en rakning på 5 minuter. Klarar både våt och torr rakning Upplev den behagliga känslan att raka sig i duschen med gel eller raklödder. Gillar du det mer klassiska sätter med torrt skäggstubb går det lika bra. Valet är ditt. Precisionstrimmer Precisionstrimmern är det perfekta tillbehöret  för att gå en välvårdad finish på din rakning. Fixa till mustaschen elelr polisongerna i ett kick. Rakapparat 4 96 769 SEK 769 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårborttagning & Rakning
  3. Rakapparat