Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Effektiv och skyddande rakapparat med bra tillbehör

Philips S6650/48

  Art.nr: 1009718
  • Aquatec för våt- och torrakning
  • Kan rengöras under vattenkran
  • Anti-friktionsbeläggning
  • Flexibelt rakhuvud
  • Precisionstrimmer, nästrimmer, fodral

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips rakapparat S6650/48 ger dig skonsam rakning utan hudirritation samtidigt som den ger ett förstklassigt slutresultat. Antifriktionsbeläggningen glider med lätthet över ansiktets konturer och ger en nära rakning. Tillsammans med denna rakapparat för du med en SmartClick precisionstrimmer, nästrimmer och en hårt resefodral.

MultiPrecisions-blad

Få en rakning som är snabb och nära, samtidigt som den är skyddar huden. MultiPrecisions-bladen lyfter upp långa och korta hårstrån så att du kan raka dig effektivt. Likaså kan du raka bort eventuell skäggstubb med bara ett par drag.

Anti-friktionsbeläggning

Rakringarna har en särskild beläggning som minskar friktionen mot huden, för att du ska få en enkel, slät rakning som minimerar hudirritaion. Raka sladdlöst i 60 minuter när batteriet är fulladdat.

MultiFlex- huvuden

Rakapparatens MultiFlex-huvuden roterar i fem riktningar, med fem oberoende rörelser. Den följer ansiktets konturer och gör så att rakapparaten glider mer behagligt över huden med minimalt motstånd.

Skonsamt skyddsläge

Om du vanligtvis får röd eller irriterad hud efter rakning kan du välja en skonsammare rotationshastighet som utformats för att ge extra skydd och vara snällare mot huden.

Glider lätt över huden

Hudvårdssystemet gör att du kan raka nära utan att riskera skärsår. Tack vare dess rundade huvudprofil glider rakapparaten mjukt över huden och skyddar den.

Aquatec för våt- och torrakning

Anpassa din rakningsrutin efter dina behov. Med Aquatec för våt- och torrakning kan du både få en snabb och behaglig torrakning eller en uppfriskande våtrakning. Du kan raka dig med rakgel eller raklödder även i duschen.

En timmes laddningstid, 5 minuters snabbladdning

Ladda rakapparaten helt på bara en timme med det kraftfulla och energieffektiva litiumjonbatteriet. Om du har bråttom kan du ladda rakapparaten i 5 minuter och få tillräckligt med ström för en rakning.

Rakapparaten kan sköljas under kranen

Öppna bara rakhuvudet och skölj det noggrant under rinnande vatten.

LED-skärm med ikoner för rengöring, batterinivå, byte av rakhuvud och reselås

Den intuitiva displayen visar relevant information som möjliggör att du kan få ut maximal prestanda av din rakapparat: Batteriindikator med tre nivåer, indikator för rengöring, låg batterinivå, byte av rakhuvud samt indikator för reselås.

Precisionstrimmer, nästrimmer och hårt fodral medföljer

Fullborda din rakning med precisionstrimmern med SmartClick-fäste. Den är perfekt för att underhålla mustaschen eller trimma polisongerna. Denna modell kommer även med en SmartClick nästrimmer och ett förvaringsfodral.

1009718 1009718 Philips Philips S6650/48 S6650/48 Philips rakapparat S6650/48 ger dig skonsam rakning utan hudirritation samtidigt som den ger ett förstklassigt slutresultat. Antifriktionsbeläggningen glider med lätthet över ansiktets konturer och ger en nära rakning. Tillsammans med denna rakapparat för du med en SmartClick precisionstrimmer, nästrimmer och en hårt resefodral. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> MultiPrecisions-blad Få en rakning som är snabb och nära, samtidigt som den är skyddar huden. MultiPrecisions-bladen lyfter upp långa och korta hårstrån så att du kan raka dig effektivt. Likaså kan du raka bort eventuell skäggstubb med bara ett par drag. Anti-friktionsbeläggning Rakringarna har en särskild beläggning som minskar friktionen mot huden, för att du ska få en enkel, slät rakning som minimerar hudirritaion. Raka sladdlöst i 60 minuter när batteriet är fulladdat. MultiFlex- huvuden Rakapparatens MultiFlex-huvuden roterar i fem riktningar, med fem oberoende rörelser. Den följer ansiktets konturer och gör så att rakapparaten glider mer behagligt över huden med minimalt motstånd. Skonsamt skyddsläge Om du vanligtvis får röd eller irriterad hud efter rakning kan du välja en skonsammare rotationshastighet som utformats för att ge extra skydd och vara snällare mot huden. Glider lätt över huden Hudvårdssystemet gör att du kan raka nära utan att riskera skärsår. Tack vare dess rundade huvudprofil glider rakapparaten mjukt över huden och skyddar den. Aquatec för våt- och torrakning Anpassa din rakningsrutin efter dina behov. Med Aquatec för våt- och torrakning kan du både få en snabb och behaglig torrakning eller en uppfriskande våtrakning. Du kan raka dig med rakgel eller raklödder även i duschen. En timmes laddningstid, 5 minuters snabbladdning Ladda rakapparaten helt på bara en timme med det kraftfulla och energieffektiva litiumjonbatteriet. Om du har bråttom kan du ladda rakapparaten i 5 minuter och få tillräckligt med ström för en rakning. Rakapparaten kan sköljas under kranen Öppna bara rakhuvudet och skölj det noggrant under rinnande vatten. LED-skärm med ikoner för rengöring, batterinivå, byte av rakhuvud och reselås Den intuitiva displayen visar relevant information som möjliggör att du kan få ut maximal prestanda av din rakapparat: Batteriindikator med tre nivåer, indikator för rengöring, låg batterinivå, byte av rakhuvud samt indikator för reselås. Precisionstrimmer, nästrimmer och hårt fodral medföljer Fullborda din rakning med precisionstrimmern med SmartClick-fäste. Den är perfekt för att underhålla mustaschen eller trimma polisongerna. Denna modell kommer även med en SmartClick nästrimmer och ett förvaringsfodral. Rakapparat 4,3 152 1690 SEK 1690 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårborttagning & Rakning
  3. Rakapparat