Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Rakapparat för känslig hud inkl. rengöringsstation

Philips S7970/26

  Art.nr: 1008826
 • SkinGlide-ringar med mikropartiklar
 • GentlePrecision-blad rakar nära
 • Lika bra på tjocka som tunna skäggstrån
 • App för personlig anpassning
 • Utvecklad tillsammans med dermatologer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Att raka sig med rakapparat har för många män länge varit synonymt med irriterad hud efteråt. Philips S7970/26 har tillsammans med dermatologer tagit upp kampen och har här utvecklat sin bästa, avancerade rakapparat för känslig hud. Oavsett om du tidigare brukade få rakfinnar, inåtväxande hårstrån eller irriterad hud.

Mikropartiklar för en friktionsfri rakning

De skyddande SkinGlide-ringarna runt skärelementen minimerar friktionen mot huden och ger maximal hudkomfort. Ringarna har en patenterad beläggning bestående av tusentals pulveraktiga kulor som gör att rakapparaten glider lätt över huden och minskar risken för hudirritation.

Philips skonsam rakapparat S7970/26

Specialutvecklade blad för en nära rakning

GentlePrecision-rakbladen ger en nära rakning även på känslig hud. Bladen är utformade för att raka håret med precision, vilket minimerar onödiga ryck och upprepande drag, även på tredagarsstubb.

Philips skonsam rakapparat S7970/26

Sensor anpassar rakningen utefter skäggets tjocklek

Nu kan du raka områden med tjockare skägg ännu effektivare. BeardAdapt-sensorn kontrollerar tjockleken på skäggstråna, för att automatiskt anpassa rakningen efter ditt skägg.

Philips skonsam rakapparat S7970/26

Personligt rakningsprogram

Har du problem med rodnad, hudirritation eller inåtväxande hårstrån vid rakning? Philips personliga rakningsprogram är framtaget av dermatologer och hjälper dig tackla dina hudproblem. Anslut till GroomTribe-appen och få tips och råd om din rakningsteknik. Appen spårar dina framsteg efter varje rakning och justerar råden för bästa möjliga resultat. Läs mer om appen hos Philips.

Philips skonsam rakapparat S7970/26

SmartClean rengöringsstation

Håll din rakapparat i nyskick med SmartClean rengöringsstationen. Den rengör, smörjer och laddar rakapparaten med en enkel knapptryckning.

Flexibla huvuden följer konturer

Rakhuvudena anpassar sig till ansiktets och halsens konturer. Det innebär att du inte behöver addera lika mycket tryck för att raka noggrannt, vilket är mindre påfrestande för huden.

Philips skonsam rakapparat S7970/26

Välj inställning efter din hud

Raka med den rekommenderade hastighetsinställningen för din hudtyp eller välj mellan inställningarna normal, känslig och extra känslig.

Philips skonsam rakapparat S7970/26

Klarar även våtrakning

Anpassa din rakningsrutin efter dina behov. Med Aquatec för våt- och torrakning kan du både få en snabb och behaglig torrakning eller en uppfriskande våtrakning. Du kan raka dig med rakgel eller raklödder även i duschen.

Philips skonsam rakapparat S7970/26

Precisionstrimmer och fodral

Fullborda din rakning med precisionstrimmern med SmartClick-fäste. Den är perfekt för att underhålla mustaschen eller trimma polisongerna. Denna modell kommer även med ett hårt förvaringsfodral.

Philips skonsam rakapparat S7970/26

Laddning och drifttid

Ladda rakapparaten helt på bara en timme med det kraftfulla och energieffektiva litiumjonbatteriet. Raka sladdlöst i 50 minuter när batteriet är fulladdat.

Philips skonsam rakapparat S7970/26

5-minuters snabbladdning

Har du glömt att ladda din rakapparat? Ingen fara, snabbladda den i 5 minuter och få tillräckligt med ström för en rakning.

Philips skonsam rakapparat S7970/26

Komplettera ditt köp

(8 st)
 • Förkläde 107 x 67 cm med maskulint tryck
 • Sugproppar som fäster mot spegel och kakel
 • Vik ihop och skaka av förklädet på lämplig plats

49:-

1008826 Philips Philips S7970/26 S7970/26 Att raka sig med rakapparat har för många män länge varit synonymt med irriterad hud efteråt. Philips S7970/26 har tillsammans med dermatologer tagit upp kampen och har här utvecklat sin bästa, avancerade rakapparat för känslig hud. Oavsett om du tidigare brukade få rakfinnar, inåtväxande hårstrån eller irriterad hud. Mikropartiklar för en friktionsfri rakning De skyddande SkinGlide-ringarna runt skärelementen minimerar friktionen mot huden och ger maximal hudkomfort. Ringarna har en patenterad beläggning bestående av tusentals pulveraktiga kulor som gör att rakapparaten glider lätt över huden och minskar risken för hudirritation. Specialutvecklade blad för en nära rakning GentlePrecision-rakbladen ger en nära rakning även på känslig hud. Bladen är utformade för att raka håret med precision, vilket minimerar onödiga ryck och upprepande drag, även på tredagarsstubb. Sensor anpassar rakningen utefter skäggets tjocklek Nu kan du raka områden med tjockare skägg ännu effektivare. BeardAdapt-sensorn kontrollerar tjockleken på skäggstråna, för att automatiskt anpassa rakningen efter ditt skägg. Personligt rakningsprogram Har du problem med rodnad, hudirritation eller inåtväxande hårstrån vid rakning? Philips personliga rakningsprogram är framtaget av dermatologer och hjälper dig tackla dina hudproblem. Anslut till GroomTribe-appen och få tips och råd om din rakningsteknik. Appen spårar dina framsteg efter varje rakning och justerar råden för bästa möjliga resultat. Läs mer om appen hos Philips. SmartClean rengöringsstation Håll din rakapparat i nyskick med SmartClean rengöringsstationen. Den rengör, smörjer och laddar rakapparaten med en enkel knapptryckning. Flexibla huvuden följer konturer Rakhuvudena anpassar sig till ansiktets och halsens konturer. Det innebär att du inte behöver addera lika mycket tryck för att raka noggrannt, vilket är mindre påfrestande för huden. Välj inställning efter din hud Raka med den rekommenderade hastighetsinställningen för din hudtyp eller välj mellan inställningarna normal, känslig och extra känslig. Klarar även våtrakning Anpassa din rakningsrutin efter dina behov. Med Aquatec för våt- och torrakning kan du både få en snabb och behaglig torrakning eller en uppfriskande våtrakning. Du kan raka dig med rakgel eller raklödder även i duschen. Precisionstrimmer och fodral Fullborda din rakning med precisionstrimmern med SmartClick-fäste. Den är perfekt för att underhålla mustaschen eller trimma polisongerna. Denna modell kommer även med ett hårt förvaringsfodral. Laddning och drifttid Ladda rakapparaten helt på bara en timme med det kraftfulla och energieffektiva litiumjonbatteriet. Raka sladdlöst i 50 minuter när batteriet är fulladdat. 5-minuters snabbladdning Har du glömt att ladda din rakapparat? Ingen fara, snabbladda den i 5 minuter och få tillräckligt med ström för en rakning. Rakapparat 4,5 87 2390 SEK 2390 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårborttagning & Rakning
 3. Rakapparat