Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Rakapparat med nya flexibla rakhuvuden

Philips S9021/12

  Art.nr: 207910
  • Wet & Dry
  • Nya flexibla rakhuvuden
  • Drifttid: 50 minuter
  • Super Lift & Cut
  • Teckenfönster

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips S9021/12

Rakapparaten S9021 är Philips mest avancerade rakapparat hittills. Den unika konturdetekteringstekniken ger ovanligt bra täckning över varje kontur i ansiktet, och V-Track-systemet riktar hårstråna i den bästa klippriktningen för en nära rakning och upp till 20% bättre hårtborttagning.

Riktar hårstråna perfekt för en nära rakning

De patenterade V-Track-precisionsbladen riktar varsamt varje hårstrå i den bästa klippriktningen, även de som ligger platt och hårstrån med olika längd. Rakar 30 % närmare med färre drag och håller din hud i toppskick.

Böjer sig i åtta olika riktningar

De nya fullständigt flexibla rakhuvudena som kan böjas i åtta riktningar maximerar anpassningen till ansiktet, vilket kräver mindre ansträngning i varje drag. Dess oberoende rörelser gör att 20 % fler hårstrån fångas upp för en ren rakning med färre drag.

Konturdetekteringsteknik

Super Lift & Cut Action

Systemet med dubbla blad som är inbyggt i den elektriska Philips-rakapparaten lyfter håren för att bekvämt raka av dem under hudnivån och ge en hudnära rakning.

Aquatec för våt- och torrakning

Aquatec Wet & Dry

Med Aquatec-tätning för våt- och torrakning kan du välja hur du vill raka dig. Du kan få en bekväm torrakning eller en uppfriskande våtrakning med rakgel eller raklödder för extra komfort.

Precisionstrimmer

Precisionstrimmer för perfekt trimning av mustasch och polisonger.

50 minuters sladdlös användning efter en timmes laddning

Det avancerade laddningssystemet ger dig två bekväma alternativ: 50 minuters drifttid efter en timmes laddning, eller tre minuters snabbladdning för en rakning. Alla modeller i Shaver series 9000 är utvecklade för att fungera endast i sladdlöst läge för att garantera säkerheten i våtutrymmen.

207910 207910 Philips Philips S9021/12 S9021/12 Philips S9021/12 Rakapparaten S9021 är Philips mest avancerade rakapparat hittills. Den unika konturdetekteringstekniken ger ovanligt bra täckning över varje kontur i ansiktet, och V-Track-systemet riktar hårstråna i den bästa klippriktningen för en nära rakning och upp till 20% bättre hårtborttagning. Riktar hårstråna perfekt för en nära rakning De patenterade V-Track-precisionsbladen riktar varsamt varje hårstrå i den bästa klippriktningen, även de som ligger platt och hårstrån med olika längd. Rakar 30 % närmare med färre drag och håller din hud i toppskick. Böjer sig i åtta olika riktningar De nya fullständigt flexibla rakhuvudena som kan böjas i åtta riktningar maximerar anpassningen till ansiktet, vilket kräver mindre ansträngning i varje drag. Dess oberoende rörelser gör att 20 % fler hårstrån fångas upp för en ren rakning med färre drag. Super Lift & Cut Action Systemet med dubbla blad som är inbyggt i den elektriska Philips-rakapparaten lyfter håren för att bekvämt raka av dem under hudnivån och ge en hudnära rakning. Aquatec Wet & Dry Med Aquatec-tätning för våt- och torrakning kan du välja hur du vill raka dig. Du kan få en bekväm torrakning eller en uppfriskande våtrakning med rakgel eller raklödder för extra komfort. Precisionstrimmer Precisionstrimmer för perfekt trimning av mustasch och polisonger. 50 minuters sladdlös användning efter en timmes laddning Det avancerade laddningssystemet ger dig två bekväma alternativ: 50 minuters drifttid efter en timmes laddning, eller tre minuters snabbladdning för en rakning. Alla modeller i Shaver series 9000 är utvecklade för att fungera endast i sladdlöst läge för att garantera säkerheten i våtutrymmen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Rakapparat 3,5 4 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårborttagning & Rakning
  3. Rakapparat