Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Philips rakapparat, för en nära och bekväm rakning

Philips SP9862/14

  Art.nr: 1005365
 • Precisionsblad för en nära rakning
 • Intuitiv display
 • Slimmad Qi-laddningsplatta
 • 3 st komfortinställningar
 • Rengöringsborste och beard styler

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips SP9862/14 är en rakapparat för våt- och torrakning och glider lätt över huden, samtidigt som varje skäggstrå skärs med extrem närhet och precision. SP9862/14 ger dig oerhörd komfort och bra resultat. Dess precisionsblad har extra vassa och hållbara kanter som är förstärkta med nanopartiklar. Skärelementen är utformade för att raka med högsta precision och ge ett hudnära resultat. Till denna modellen medföljer även en slimmad Qi-laddningsplatta, vilket gör din morgonrutin lite enklare.

Glider lätt över huden

De skyddande Superb SkinComfort-ringarna runt skärelementen gör att rakapparaten glider lätt och effektivt över huden, med minimal påverkan på huden. Det är ringarna med dess anti-friktionsbeläggning som gör rakningen så bekväm.

Skräddarsy din rakning

Med rakapparatens komfortinställningar kan du skräddarsy din rakning genom att välja mellan tre lägen: normal, snabb eller känslig. Normal väljer du för den dagliga rakningen, snabb när du vill spara tid och känslig för mer känsliga områden.

Qi-laddningsplatta

Ladda din rakapparat (eller någon annan Qi-kompatibel enhet) trådlöst genom att placera den på den slimmade Qi-laddningsplattan. Du laddar den fullt på tre timmar.

Rengöringsborste och beard styler

Byt enkelt till den medföljande ansiktsborsten med SmartClick-fästet, för att rengöra huden på djupet innan rakningen. Beard styler tillbehöret med längdinställningar gör att du enkelt kan variera din skäggstil.

BeardAdapt Sensor

Med Philips SP9862/14 kan även din sjudagarsstubb rakas av utan problem. Det möjliggörs av BeardAdapt-sensorn, som var 15:e sekund kontrollerar tjockleken på skäggstråna, och automatiskt anpassar rakningen efter ditt skägg.

Intuitiv display

Den intuitiva displayen visar relevant information för att du ska kunna ta del av rakapparatens fulla prestanda: Batterinivåindikator med tre siffror (%) samt indikator för rengöring, reselås och byte av rakhuvud.

Rengörs enkelt under kranen

Du kan rengöra rakapparaten enkelt och grundligt tack vare den specialutformade inre behållaren. Öppna bara rakhuvudet och skölj båda sidor under rinnande vatten tills det är helt rent.

Titta även på

100% vattentät

(0 st)
 • 100% vattentät rakapparat
 • För våt- och torrakning
 • Snabbladdning på endast 5 minuter

3 490:-

Titta även på

100% vattentät

(0 st)
 • 100% vattentät rakapparat
 • För våt- och torrakning
 • Snabbladdning på endast 5 minuter

3 490:-

1005365 Philips Philips SP9862/14 SP9862/14 Philips SP9862/14 är en rakapparat för våt- och torrakning och glider lätt över huden, samtidigt som varje skäggstrå skärs med extrem närhet och precision. SP9862/14 ger dig oerhörd komfort och bra resultat. Dess precisionsblad har extra vassa och hållbara kanter som är förstärkta med nanopartiklar. Skärelementen är utformade för att raka med högsta precision och ge ett hudnära resultat. Till denna modellen medföljer även en slimmad Qi-laddningsplatta, vilket gör din morgonrutin lite enklare. Glider lätt över huden De skyddande Superb SkinComfort-ringarna runt skärelementen gör att rakapparaten glider lätt och effektivt över huden, med minimal påverkan på huden. Det är ringarna med dess anti-friktionsbeläggning som gör rakningen så bekväm. Skräddarsy din rakning Med rakapparatens komfortinställningar kan du skräddarsy din rakning genom att välja mellan tre lägen: normal, snabb eller känslig. Normal väljer du för den dagliga rakningen, snabb när du vill spara tid och känslig för mer känsliga områden. Qi-laddningsplatta Ladda din rakapparat (eller någon annan Qi-kompatibel enhet) trådlöst genom att placera den på den slimmade Qi-laddningsplattan. Du laddar den fullt på tre timmar. Rengöringsborste och beard styler Byt enkelt till den medföljande ansiktsborsten med SmartClick-fästet, för att rengöra huden på djupet innan rakningen. Beard styler tillbehöret med längdinställningar gör att du enkelt kan variera din skäggstil. BeardAdapt Sensor Med Philips SP9862/14 kan även din sjudagarsstubb rakas av utan problem. Det möjliggörs av BeardAdapt-sensorn, som var 15:e sekund kontrollerar tjockleken på skäggstråna, och automatiskt anpassar rakningen efter ditt skägg. Intuitiv display Den intuitiva displayen visar relevant information för att du ska kunna ta del av rakapparatens fulla prestanda: Batterinivåindikator med tre siffror (%) samt indikator för rengöring, reselås och byte av rakhuvud. Rengörs enkelt under kranen Du kan rengöra rakapparaten enkelt och grundligt tack vare den specialutformade inre behållaren. Öppna bara rakhuvudet och skölj båda sidor under rinnande vatten tills det är helt rent. Rakapparat 4,8 148 4490 SEK 4490 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårborttagning & Rakning
 3. Rakapparat