Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bic Miss Soleil Bella är ett trepack engångshyvlar för kvinnor. Rakhyveln har fyra individuellt fjädermonterade rakblad som ger BIC's bästa rakningsresultat. Det flexibla rakhuvudet följer dina konturer och kurvor för att ge en så nära rakning som möjligt. Bic Miss Soleil Bella kommer i tre fräscha färger.

Återfuktande remsa och skyddande gummiremsa

Nedanför rakbladen har Miss Soleil Bella en skyddande gummiremsa, och ovanför finns en återfuktande remsa som förser huden med kokosmjölk. Tillsammans samverkar de för att rakhyveln ska glida så lätt och säkert som möjligt över din hud utan att orsaka skärsår.

Bekvämt handtag

Miss Soleil Bella har ett kraftigt och kurvat handtag som är bekvämt att hålla i och som tack vare sitt soft-grip ger ett säkert och bra grepp, även i våta miljöer såsom duschen eller badet. 

Komplettera ditt köp

(0 st)
  • Lätt att applicera
  • Ljuvlig doft av persika
  • 150 ml

29:-

Bic Bic Soleil Bella 888005 Bic Miss Soleil Bella är ett trepack engångshyvlar för kvinnor. Rakhyveln har fyra individuellt fjädermonterade rakblad som ger BIC's bästa rakningsresultat. Det flexibla rakhuvudet följer dina konturer och kurvor för att ge en så nära rakning som möjligt. Bic Miss Soleil Bella kommer i tre fräscha färger. Återfuktande remsa och skyddande gummiremsa Nedanför rakbladen har Miss Soleil Bella en skyddande gummiremsa, och ovanför finns en återfuktande remsa som förser huden med kokosmjölk. Tillsammans samverkar de för att rakhyveln ska glida så lätt och säkert som möjligt över din hud utan att orsaka skärsår. Bekvämt handtag Miss Soleil Bella har ett kraftigt och kurvat handtag som är bekvämt att hålla i och som tack vare sitt soft-grip ger ett säkert och bra grepp, även i våta miljöer såsom duschen eller badet.  Rakhyvel dam 39 SEK 39 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårborttagning & Rakning
  3. Rakhyvel
  4. Rakhyvel dam