Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Rijk 3-delars rakset är ett perfekt giftset som passar perfekt som Fars dag-present och lika bra i julklapp och födelsedagspresent - eller varför inte för att unna dig själv ett lyxigt kit med både rakhyvel, rakborste och ett praktiskt ställ till dem. 
Rakhyveln har ett ergonomiskt utformat handtag med rundade former och svart design. Rakborsten har syntetborst och en matchande design. Häng upp borsten och hyveln i stället så håller du det prydligt och snyggt på handfatet, plus att produkterna lätt torkar efter användning.

Vad är en säkerhetsrakhyvel?

En säkerhetsrakhyvel, eller dubbelbladshyvel som de också kallas, använder dubbelsidiga rakblad av rostfritt stål som är slipat på både ovan- och undersidan. Rakning med en säkerhetshyvel påminner mycket om den man får med rakkniv och fördelen med det är att du får en ännu närmare rakning än med en traditionell flerbladshyvel eller rakapparat. Detta i sin tur bidrar till färre inåtväxande skäggstrån och andra rakrelaterade problem.
Det går att välja olika rakblad anpassade för olika sorters skäggtyper. Skruva på handtaget för att öppna upp toppen och kunna byta blad.

Övning ger färdighet

Att använda en säkerhetshyvel kan kräva lite övning, men som med allt annat så ger övning färdighet!
Börja med att tvätta ansiktet och massera in rakskum eller raktvål - använd rakborsten med cirkulerande rörelser över ansiktet.
Sträck sedan ut huden som ska rakas, och tänk på att alltid raka medhårs. Normalt sett är det nedåt i ansiktet och över käkbenet, och nerifrån och upp på halsen upp till i höjd med adamsäpplet.
Var lätt på handen, tryck inte, utan låt tyngden från hyveln göra jobbet.

Rijk 3-delar rakset innehåller:

  • Rakställ
  • Rakborste i syntet
  • Dubbelsidig säkerhetshyvel

Komplettera ditt köp

(2 st)
  • 200 ml
  • Förbereder huden inför rakning
  • Innehåller Aloe Vera

35:-

Rijk Rijk 3-delars rakset Rijk 3-delars rakset är ett perfekt giftset som passar perfekt som Fars dag-present och lika bra i julklapp och födelsedagspresent - eller varför inte för att unna dig själv ett lyxigt kit med både rakhyvel, rakborste och ett praktiskt ställ till dem. Rakhyveln har ett ergonomiskt utformat handtag med rundade former och svart design. Rakborsten har syntetborst och en matchande design. Häng upp borsten och hyveln i stället så håller du det prydligt och snyggt på handfatet, plus att produkterna lätt torkar efter användning. Vad är en säkerhetsrakhyvel? En säkerhetsrakhyvel, eller dubbelbladshyvel som de också kallas, använder dubbelsidiga rakblad av rostfritt stål som är slipat på både ovan- och undersidan. Rakning med en säkerhetshyvel påminner mycket om den man får med rakkniv och fördelen med det är att du får en ännu närmare rakning än med en traditionell flerbladshyvel eller rakapparat. Detta i sin tur bidrar till färre inåtväxande skäggstrån och andra rakrelaterade problem. Det går att välja olika rakblad anpassade för olika sorters skäggtyper. Skruva på handtaget för att öppna upp toppen och kunna byta blad. Övning ger färdighet Att använda en säkerhetshyvel kan kräva lite övning, men som med allt annat så ger övning färdighet!Börja med att tvätta ansiktet och massera in rakskum eller raktvål - använd rakborsten med cirkulerande rörelser över ansiktet.Sträck sedan ut huden som ska rakas, och tänk på att alltid raka medhårs. Normalt sett är det nedåt i ansiktet och över käkbenet, och nerifrån och upp på halsen upp till i höjd med adamsäpplet.Var lätt på handen, tryck inte, utan låt tyngden från hyveln göra jobbet. Rijk 3-delar rakset innehåller: RakställRakborste i syntetDubbelsidig säkerhetshyvel Rakhyvel 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårborttagning & Rakning
  3. Rakhyvel