Unik mustasch- och skäggtrimmer för perfekta resultat

Babyliss SH510E

  Art.nr: 231197
  • Ultraprecist resultat
  • 5 miljoner skärkontakter per minut
  • Fungerar i vått och torrt
  • 3 års tillverkargaranti

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Ett välskött skägg är den moderna mannens signum. Kännetecknet som ger personlighet och elegans. Babyliss Beard Designer SH510E trimmar skägget på ett nytt sätt. Snabbt, enkelt och väldigt exakt. Med sina 5 miljoner skärkontakter per minut är den upp till 5 gånger snabbare än andra skäggtrimmers. Njut av ett perfekt resultat på rekordtid.

Tre roterande skärhuvuden

De tre roterande skärhuvudena har en titanbeläggning och kommer åt skäggstråna på ett unikt sätt och anpassar sig till ansiktets konturer. Fem miljoner skärkontakter per minut ger dig upp till 5 gånger effektivare trimning är konkurrerande trimmers. Resultatet blir ett jämnt resultat, snabbt och enkelt.

Fungerar i vått och torrt

Med Babyliss Beard Designer SH510E spelar det ingen roll om mustaschen eller skägget är vått eller torrt. Om du står vid spegeln eller i duschen. Den är vattensäker så du behöver inte vara orolig för att den ska ta skada. 

Ultraprecis längdinställning mellan 0,4-12 mm

På den digitala kontrollpanelen väljer du med längdinställning i otroliga 50 steg mellan 0,4 till 12 millimeter. Och resultatet blir otroligt exakt. Babyliss Beard Designer SH510E har en precision på en femtedels millimeter vid trimning.

Lång batteritid och effektiv snabbladdning

Babyliss Beard Designer SH510E är perfekt att till exempel ha med sig på resan. Den har 40 minuters drifttid men även en riktig bra snabbladdning. 5 minuters laddning ger ca 3 minuters drifttid ifall batteriet skulle ta slut.

Laddbara batterier medföljer

Vad vore en av värrldens bästa skäggtrimmers för privatpersoner utan bra, laddningsbara batterier? Med Babyliss Beard Designer SH510E får du med allt som behövs, redan från början.

3 års tillverkargaranti

Skulle oturen vara framme kan du vara trygg. Babyliss har 3 års tillverkargaranti och bra kundservice som du lätt kan nå på telefon 040-101950. Allt för din trygghet.

231197 Babyliss Babyliss SH510E SH510E Ett välskött skägg är den moderna mannens signum. Kännetecknet som ger personlighet och elegans. Babyliss Beard Designer SH510E trimmar skägget på ett nytt sätt. Snabbt, enkelt och väldigt exakt. Med sina 5 miljoner skärkontakter per minut är den upp till 5 gånger snabbare än andra skäggtrimmers. Njut av ett perfekt resultat på rekordtid. Tre roterande skärhuvuden De tre roterande skärhuvudena har en titanbeläggning och kommer åt skäggstråna på ett unikt sätt och anpassar sig till ansiktets konturer. Fem miljoner skärkontakter per minut ger dig upp till 5 gånger effektivare trimning är konkurrerande trimmers. Resultatet blir ett jämnt resultat, snabbt och enkelt. Fungerar i vått och torrt Med Babyliss Beard Designer SH510E spelar det ingen roll om mustaschen eller skägget är vått eller torrt. Om du står vid spegeln eller i duschen. Den är vattensäker så du behöver inte vara orolig för att den ska ta skada.  Ultraprecis längdinställning mellan 0,4-12 mm På den digitala kontrollpanelen väljer du med längdinställning i otroliga 50 steg mellan 0,4 till 12 millimeter. Och resultatet blir otroligt exakt. Babyliss Beard Designer SH510E har en precision på en femtedels millimeter vid trimning. Lång batteritid och effektiv snabbladdning Babyliss Beard Designer SH510E är perfekt att till exempel ha med sig på resan. Den har 40 minuters drifttid men även en riktig bra snabbladdning. 5 minuters laddning ger ca 3 minuters drifttid ifall batteriet skulle ta slut. Laddbara batterier medföljer Vad vore en av värrldens bästa skäggtrimmers för privatpersoner utan bra, laddningsbara batterier? Med Babyliss Beard Designer SH510E får du med allt som behövs, redan från början. 3 års tillverkargaranti Skulle oturen vara framme kan du vara trygg. Babyliss har 3 års tillverkargaranti och bra kundservice som du lätt kan nå på telefon 040-101950. Allt för din trygghet. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Skäggtrimmer 5 2 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårborttagning & Rakning
  3. Skäggtrimmer