Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Philips skäggtrimmer med uppsugningsfunktion

Philips BT7500/15

  Art.nr: 1005351
 • Fångar upp klippta skäggstrån
 • 20 längder från 0.5-10 mm
 • Precisionstrimmer och trimkam
 • 75 min sladdlös anv. efter 1 tim. laddning
 • Lyfter upp liggande skäggstrån

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Philips BT7500/15 är en smart skäggtrimmer som bland annat utrustats med ett vakuum-system. Nu slipper du oreda i badrummet efter att du har trimmat skägget, den inbyggda uppsugningsfunktionen fångar upp till 90% av de klippta skäggstråna. Med BT7500/15 kan du välja mellan 20 olika längdinställningar, så att du alltid får en skarp och precis trimning. Till din skäggtrimmer medföljer det även en precisionstrimmer och en trimkam.

Uppsugningsfunktion

Philips nya trimmer med uppsugningsfunktion har förbättrat luftflöde och är 50% starkare än tidigare modeller för mindre oreda i badrummet. Det klippta håret hamnar i hårbehållaren som du sedan enkelt rengör efter trimmningen.

20 längdinställningar

Välj önskad längd genom att enkelt vrida på zoomhjulet på handtaget tills önskad längd visas. Skäggtrimmern har 20 låsta längdinställningar från 0,5 till 10 mm med 0,5 mm precision för en perfekt jämn trimning vilken längd du än väljer.

Lyfter upp liggande skäggstrån

Trimmerns inbyggda Lift & Trim PRO-system lyfter upp varje skäggstrå till optimalt snittläge, för perfekt och jämn trimning med ett enda drag. Funktionen gör trimningen mer precis, jämn och snabbare.

Sladdlös användning

Ladda skäggtrimmern i en timme för att få upp till 75 minuters sladdlös användning, eller använd den enkelt när den är inkopplad i vägguttaget. Snabbladdningsfunktionen ger dig en hel trimning efter bara 5 minuters laddning.

Precisionstrimmer och trimkam

När du har trimmat klart kan du enkelt klicka fast något av tillbehören som medföljer till BT7500/15, för att få en välvårdad finnish på mustasch, polisonger eller skägglinje.

Titta även på

(0 st)
 • Trimma, forma och styla
 • 24 klipplängder fr 0,5-12 mm
 • Litiumjonbatteri med 2h drift

799:-

Titta även på

(0 st)
 • Trimma, forma och styla
 • 24 klipplängder fr 0,5-12 mm
 • Litiumjonbatteri med 2h drift

799:-

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

1005351 Philips Philips BT7500/15 BT7500/15 Philips BT7500/15 är en smart skäggtrimmer som bland annat utrustats med ett vakuum-system. Nu slipper du oreda i badrummet efter att du har trimmat skägget, den inbyggda uppsugningsfunktionen fångar upp till 90% av de klippta skäggstråna. Med BT7500/15 kan du välja mellan 20 olika längdinställningar, så att du alltid får en skarp och precis trimning. Till din skäggtrimmer medföljer det även en precisionstrimmer och en trimkam. Uppsugningsfunktion Philips nya trimmer med uppsugningsfunktion har förbättrat luftflöde och är 50% starkare än tidigare modeller för mindre oreda i badrummet. Det klippta håret hamnar i hårbehållaren som du sedan enkelt rengör efter trimmningen. 20 längdinställningar Välj önskad längd genom att enkelt vrida på zoomhjulet på handtaget tills önskad längd visas. Skäggtrimmern har 20 låsta längdinställningar från 0,5 till 10 mm med 0,5 mm precision för en perfekt jämn trimning vilken längd du än väljer. Lyfter upp liggande skäggstrån Trimmerns inbyggda Lift & Trim PRO-system lyfter upp varje skäggstrå till optimalt snittläge, för perfekt och jämn trimning med ett enda drag. Funktionen gör trimningen mer precis, jämn och snabbare. Sladdlös användning Ladda skäggtrimmern i en timme för att få upp till 75 minuters sladdlös användning, eller använd den enkelt när den är inkopplad i vägguttaget. Snabbladdningsfunktionen ger dig en hel trimning efter bara 5 minuters laddning. Precisionstrimmer och trimkam När du har trimmat klart kan du enkelt klicka fast något av tillbehören som medföljer till BT7500/15, för att få en välvårdad finnish på mustasch, polisonger eller skägglinje. Skäggtrimmer 3,9 112 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårborttagning & Rakning
 3. Skäggtrimmer