Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tvättbar, sladdlös skäggtrimmer med USB laddning

Remington MB4110 Stubble Kit

  Art.nr: 175404
  • Avancerat titan
  • USB-laddning
  • Tvättbar
  • Uppladdningsbar
  • Ergonomisk att hålla i

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Tvättbar, sladdlös skäggtrimmer med avancerat titan!
MB4110 från Remington är utrustad med avancerade skärblad i titan som ger lång livslängd och effektiv klippning och rakning. Avancerat titan är ett titanmaterial som är impregnerat med krom, vilket gör bladen starkare och skarpare jämfört med de tidigare titanbelagda bladen.

Att ha ett snyggt 3-dagars-stubb kräver mer design än man tror. Remington MB4110 är speciellt designat för att fixa detta. Med distanskammen fixar du exakt längd (0,2mm per microinställning), ta bort kammen och fixa alla detaljkanter, sätt på rakhuvudet och raka rent de områden som du vill för att fixa just din stil.USB laddning

Nätansluten eller uppladdningsbar ger en enorm frihet, det följer även med en USB kabel så att du kan ladda genom datorn på resor eller på jobbet. Laddning har aldrig varit enklare. Med USB-laddning kan du ladda när som helst och var som helst. Anslut den medföljande USB-sladden till din stationära eller bärbara dator eller ladda hårklippningsapparaten med hjälp av strömsladden.

Helt tvättbar
Bara skölj rakhuvudet under rinnande vatten efter varje användning

100 dagar öppet köp

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med din Remington produkt, kan du återlämna den och få pengarna tillbaka. (Kampanjen gäller alla Remington produkter inköpta hos NetOnNet i Sverige. Registrering ska ske inom 28 dagar från köptillfället.)


Så här gör du

Här finns mer information om hur du går tillväga

100 dagar öppet köp

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med din Remington produkt, kan du återlämna den och få pengarna tillbaka. (Kampanjen gäller alla Remington produkter inköpta hos NetOnNet i Sverige. Registrering ska ske inom 28 dagar från köptillfället.)

Så här gör du

Här finns mer information om hur du går tillväga

175404 175404 Remington Remington MB4110 Stubble Kit MB4110 Stubble Kit Tvättbar, sladdlös skäggtrimmer med avancerat titan! MB4110 från Remington är utrustad med avancerade skärblad i titan som ger lång livslängd och effektiv klippning och rakning. Avancerat titan är ett titanmaterial som är impregnerat med krom, vilket gör bladen starkare och skarpare jämfört med de tidigare titanbelagda bladen. Att ha ett snyggt 3-dagars-stubb kräver mer design än man tror. Remington MB4110 är speciellt designat för att fixa detta. Med distanskammen fixar du exakt längd (0,2mm per microinställning), ta bort kammen och fixa alla detaljkanter, sätt på rakhuvudet och raka rent de områden som du vill för att fixa just din stil. USB laddning Nätansluten eller uppladdningsbar ger en enorm frihet, det följer även med en USB kabel så att du kan ladda genom datorn på resor eller på jobbet. Laddning har aldrig varit enklare. Med USB-laddning kan du ladda när som helst och var som helst. Anslut den medföljande USB-sladden till din stationära eller bärbara dator eller ladda hårklippningsapparaten med hjälp av strömsladden. Helt tvättbar Bara skölj rakhuvudet under rinnande vatten efter varje användning Skäggtrimmer 3 9 350 SEK 350 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårborttagning & Rakning
  3. Skäggtrimmer