Babyliss 5337PRE - Kraftfull och effektiv hårfön med hög effekt
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull och effektiv hårfön med hög effekt

Babyliss 5337PRE

  Art.nr: 1010370
  • Effekt: 2200W
  • 3 värmelägen / 2 hastigheter
  • Ionic-funktion för minskad statisk elektricitet
  • Kalluft för fixering av frisyren
  • Kabellängd: 2,2m
399:-
Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Babyliss 5337PRE är en kraftfull hårfön som ger dig en supersnabb torkning och en jämn finish. Med en effekt på 2200W får du ett effektivt luftflöde och dess superjoniska frizz-kontroll gör att du får en snygg frisyr utan statisk elektricitet. Du kan använda både varm och kall luft så att du får ett perfekt resultat till just ditt hår.

Babyliss Hårfön 5337PRE 2200W

Anpassa din hårfön

Hårfönen har ett kraftfullt luftflöde med en effekt på 2200W. Du kan anpassa torkningen med tre olika värmelägen, två olika hastigheter samt om du vill ha varm- eller kalluft.  Kalluft använder du med fördel när du stylat klart ditt får för att fixera frisyren.

Joniseringsfunktion

Med superjonisk superjoniska frizz-kontrol i Babyliss 5337PRE slipper du statiskt hår. Att en hårfön har joniseringsfunktionen innebär att den avger joner när du använder den, vilket har flera fördelar. Dels motverkar den statisk elektricitet som ofta uppstår när man blåser och som kan göra håret frissigt. Det bidrar även till att håret torkar snabbare samtidigt som din frisyr får en vackrare glans.

Modell med långt hår från Babyliss