Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Hopfällbar hårfön med lång sladd

OBH Nordica B.A.T Flow Hair Dryer 5188

  Art.nr: 1003057
  • 2 värmelägen + kalluft
  • Precisionsmunstycke
  • 2,8 meter sladd
  • Omkopplingsbar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Flow Hair Dryer (5188) av Björn Axén Tools från OBH Nordica är en hopfällbar hårfön som du enkelt tar med dig på resan och till gymmet, eller som bara sparar utrymme i badrumsskåpet. Med en enkel knapptryckning viker du hårfönen på mitten för en smidig och kompakt förvaring. Självklart har du alla andra vanliga bekvämligheter du förväntar dig av en hårfön från Björn Axén Tools, såsom två olika värmelägen, lång sladd och upphängningsögla. 

Dubbla värmelägen + Cool Shot

Välj mellan två olika värmelägen när du torkar håret. Avsluta stylingen med att aktivera kalluftfunktionen, så kyls håret av vilket fixerar frisyren.

Fönmunstycke

Flow Hair Dryer kommer med ett fönmunstycket som sätts på med ett lätt tryck och kan tas av efter användning. Om håret skall torkas snabbt, ta då bort fönmunstycket och ställ in hårtorken på hög värme och hög luftgenomströmning.

Lång sladd och upphängningsögla

Den långa sladden på 2,8 meter gör det lätt att föna håret framför spegeln även om vägguttaget är längre bort och ger dig mer rörelsefrihet. Upphängningsöglan gör hårtorken lätt att hänga upp efter användning.

1003057 1003057 OBH Nordica OBH Nordica B.A.T Flow Hair Dryer 5188 5188 Flow Hair Dryer (5188) av Björn Axén Tools från OBH Nordica är en hopfällbar hårfön som du enkelt tar med dig på resan och till gymmet, eller som bara sparar utrymme i badrumsskåpet. Med en enkel knapptryckning viker du hårfönen på mitten för en smidig och kompakt förvaring. Självklart har du alla andra vanliga bekvämligheter du förväntar dig av en hårfön från Björn Axén Tools, såsom två olika värmelägen, lång sladd och upphängningsögla.  Dubbla värmelägen + Cool Shot Välj mellan två olika värmelägen när du torkar håret. Avsluta stylingen med att aktivera kalluftfunktionen, så kyls håret av vilket fixerar frisyren. Fönmunstycke Flow Hair Dryer kommer med ett fönmunstycket som sätts på med ett lätt tryck och kan tas av efter användning. Om håret skall torkas snabbt, ta då bort fönmunstycket och ställ in hårtorken på hög värme och hög luftgenomströmning. Lång sladd och upphängningsögla Den långa sladden på 2,8 meter gör det lätt att föna håret framför spegeln även om vägguttaget är längre bort och ger dig mer rörelsefrihet. Upphängningsöglan gör hårtorken lätt att hänga upp efter användning. Hårfön 5 2 295 SEK 295 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårvård & Styling
  3. Hårfön