Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kraftfull salongsfön för frissfri frisyr hela dagen

Remington AC9140 PRO-Luxe Dryer

  Art.nr: 238708
  • 2400 W AC-motor
  • Intelligent OptiHeat-teknik
  • 90% fler joner
  • Förbättrat luftflöde och värmefördelning
  • 3 meter salongsladd

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remington PROLuxe Dryer AC9140 är en hårfön för dig som vill ha en lyxig salongsfrisyr varje dag - hela dagen. Den kraftfulla AC-motorn har tre olika värmelägen och två hastigheter plus kalluftfunktion för att fixera frisyren. Förutom en läcker design så har ProLuxe Dryer AC9140 även Style Shot, tre medföljande munstycken och jonisk konditionering för att få bukt med frissigt hår.

Kraftfull motor

AC-motorn på 2400 W har styrka nog för att snabbt och effektivt torka och styla ditt hår. Välj mellan tre värmelägen och två hastigheter.

Salongsresultat som varar hela dagen

Styla ditt hår på morgonen och bevara frisyren ända till kvällen. Med äkta kalluftsfunktion fixerar du frisyren att hålla hela dagen.

OptiHeat

Intelligent OptiHeat-teknik och den unika StyleShot-funktionen använder värmen p ett smartare sätt och låter dig styla frisyren med långvarigt resultat.

En frisyr för hela dagen

Tack vare designen på koncentratorn får du ett förbättrat luftflöde och bättre värmefördelning. PROLuxe hårfön är utrustad med jonisering som ger ett frissfritt resultat med mer glans.

Praktiska och bekväma funktioner

En hårfön blir inte din favorit på bara de tekniska specifikationerna. Därför har PROLuxe Dryer AC9140 en 3 meter lång salongssladd och en upphängningsögla som är både praktiskt och bekvämt. 
Det medföljer också tre olika fönmunstycken; en 7 mm koncentrator, en diffuser (volymmunstycke) och ett exklusivt Remington-munstycke som ger dig optimal värmefördelning.
Hårtorken har även avtagbart filter som gör det enkelt att rengöra den.

Remington PRO-Luxe Dryer AC9140

100 dagar öppet köp

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med din Remington produkt, kan du återlämna den och få pengarna tillbaka. (Kampanjen gäller alla Remington produkter inköpta hos NetOnNet i Sverige. Registrering ska ske inom 28 dagar från köptillfället.)


Så här gör du

Här finns mer information om hur du går tillväga

100 dagar öppet köp

Om du av någon anledning inte är helt nöjd med din Remington produkt, kan du återlämna den och få pengarna tillbaka. (Kampanjen gäller alla Remington produkter inköpta hos NetOnNet i Sverige. Registrering ska ske inom 28 dagar från köptillfället.)

Så här gör du

Här finns mer information om hur du går tillväga

238708 238708 Remington Remington AC9140 PRO-Luxe Dryer 45572560100 Remington PROLuxe Dryer AC9140 är en hårfön för dig som vill ha en lyxig salongsfrisyr varje dag - hela dagen. Den kraftfulla AC-motorn har tre olika värmelägen och två hastigheter plus kalluftfunktion för att fixera frisyren. Förutom en läcker design så har ProLuxe Dryer AC9140 även Style Shot, tre medföljande munstycken och jonisk konditionering för att få bukt med frissigt hår. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Kraftfull motor AC-motorn på 2400 W har styrka nog för att snabbt och effektivt torka och styla ditt hår. Välj mellan tre värmelägen och två hastigheter. Salongsresultat som varar hela dagen Styla ditt hår på morgonen och bevara frisyren ända till kvällen. Med äkta kalluftsfunktion fixerar du frisyren att hålla hela dagen. OptiHeat Intelligent OptiHeat-teknik och den unika StyleShot-funktionen använder värmen p ett smartare sätt och låter dig styla frisyren med långvarigt resultat. En frisyr för hela dagen Tack vare designen på koncentratorn får du ett förbättrat luftflöde och bättre värmefördelning. PROLuxe hårfön är utrustad med jonisering som ger ett frissfritt resultat med mer glans. Praktiska och bekväma funktioner En hårfön blir inte din favorit på bara de tekniska specifikationerna. Därför har PROLuxe Dryer AC9140 en 3 meter lång salongssladd och en upphängningsögla som är både praktiskt och bekvämt. Det medföljer också tre olika fönmunstycken; en 7 mm koncentrator, en diffuser (volymmunstycke) och ett exklusivt Remington-munstycke som ger dig optimal värmefördelning.Hårtorken har även avtagbart filter som gör det enkelt att rengöra den. Hårfön 4,8 21 479 SEK 479 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårvård & Styling
  3. Hårfön