Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Revolutionerande hårfön med unikt 3D-luftflöde

Remington Air3D D7779

  Art.nr: 1002983
 • 1800 W DC-motor
 • 3 värmelägen / 2 hastigheter
 • Perfekt stylingtemperatur
 • 3 m lång sladd
 • Upphängningsögla

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remingtons nästa generations hårfön är äntligen här, AIR3D är utvecklad för optimal styling utan att du ska behöva oroa dig för värmeskador.  AIR3D kombinerar två nyckelfaktorer för effektiv hårstyling – ett unikt 3D luftflöde och temperaturer idealiska för effektivt resultat.

Utvecklad av ett team experter med många års erfarenhet och forskning är AIR3D ledande när det kommer till prestanda. Välj mellan tre olika temperaturer som optimerats för att effektivt föna håret utan att skada det i onödan. 

AIR3D är inte vara utrustad med Remingtons exklusiva glansförbättrade balsam som motverkar friss och hjälper håret att få sin naturliga glans utan har även en kalluftsfunktion som hjälper dig att ge extra hållbarhet när du är nöjd med din frisyr. 

AIRD3 erbjuder inte bara ett modernt och kompakt utseende, den lätta vikten tillsammans med den smidiga konstruktionen gör den bekväm och enkel att använda. AIR3D har allt man kan önska av en hårfön, vad sägs om inbyggd belysning som byter färg om du väljer varm eller kall luft eller 3 professionella munstycken som kan vridas 360 grader? 

Den unika designen förbättrar luftflödet och minimerar turbulens inuti kammaren vilket ger ett jämnt flöde som levererar perfekt resultat på nolltid. 

Temperaturer för optimal styling

AIR3D har tre värmeinställningar som blir så pass varma att de effektivt torkar håret utan att du ska behöva oroa dig för skador. Använd den högre temperaturen för att torka och forma håret och de svalare temperaturerna för att avsluta stylingen och få ett hållbart resultat. 

Oslagbart luftflöde för perfekt resultat

Spendera mindre tid framför spegeln och mer tid ute och visa upp ditt glansiga och frissfria hår. Det unika 3D luftflödet skapar en kraftfull luftström som säkerställer att ditt resultat håller längre.

Egenskaper för Remington Air 3D D7779 hårfön

 • Unikt 3D-luftflöde
 • 2 x glansförbättrande teknologi
 • Perfekt stylingtemperatur
 • Balanserad & lätt
 • 3 värmelägen / 2 hastigheter med LED kontroll
 • Kalluftsfunktion
 • 180 0W DC--otor
 • Tunt stylingmunstycke på 7 mm
 • Snabbtorkande munstycke på 11 mm
 • Diffuser, perfekt för lockigt hår
 • Upphängningsögla
 • 3 meter lång sladd
 • 3 års tillverkargaranti + 1 år vid registrering på Remingtons hemsida inom 28 dagar efter köp.
1002983 1002983 Remington Remington Air3D D7779 45619560710 Remingtons nästa generations hårfön är äntligen här, AIR3D är utvecklad för optimal styling utan att du ska behöva oroa dig för värmeskador.  AIR3D kombinerar två nyckelfaktorer för effektiv hårstyling – ett unikt 3D luftflöde och temperaturer idealiska för effektivt resultat. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Utvecklad av ett team experter med många års erfarenhet och forskning är AIR3D ledande när det kommer till prestanda. Välj mellan tre olika temperaturer som optimerats för att effektivt föna håret utan att skada det i onödan.  AIR3D är inte vara utrustad med Remingtons exklusiva glansförbättrade balsam som motverkar friss och hjälper håret att få sin naturliga glans utan har även en kalluftsfunktion som hjälper dig att ge extra hållbarhet när du är nöjd med din frisyr.  AIRD3 erbjuder inte bara ett modernt och kompakt utseende, den lätta vikten tillsammans med den smidiga konstruktionen gör den bekväm och enkel att använda. AIR3D har allt man kan önska av en hårfön, vad sägs om inbyggd belysning som byter färg om du väljer varm eller kall luft eller 3 professionella munstycken som kan vridas 360 grader?  Den unika designen förbättrar luftflödet och minimerar turbulens inuti kammaren vilket ger ett jämnt flöde som levererar perfekt resultat på nolltid.  Temperaturer för optimal styling AIR3D har tre värmeinställningar som blir så pass varma att de effektivt torkar håret utan att du ska behöva oroa dig för skador. Använd den högre temperaturen för att torka och forma håret och de svalare temperaturerna för att avsluta stylingen och få ett hållbart resultat.  Oslagbart luftflöde för perfekt resultat Spendera mindre tid framför spegeln och mer tid ute och visa upp ditt glansiga och frissfria hår. Det unika 3D luftflödet skapar en kraftfull luftström som säkerställer att ditt resultat håller längre. Egenskaper för Remington Air 3D D7779 hårfön Unikt 3D-luftflöde2 x glansförbättrande teknologiPerfekt stylingtemperaturBalanserad & lätt3 värmelägen / 2 hastigheter med LED kontrollKalluftsfunktion180 0W DC--otorTunt stylingmunstycke på 7 mmSnabbtorkande munstycke på 11 mmDiffuser, perfekt för lockigt hårUpphängningsögla3 meter lång sladd3 års tillverkargaranti + 1 år vid registrering på Remingtons hemsida inom 28 dagar efter köp. Hårfön 4,5 30 1590 SEK 1590 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård & Styling
 3. Hårfön