Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Hårfön i stilren och effektiv design

Soocas H3S Hair Dryer EU

  Art.nr: 1014346
 • Effekt: 1800 W
 • 4 värmelägen
 • Jonfunktion för minskad statisk elektricitet
 • Precisionsmunstycke medföljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Soocas H3S är en minimalistisk och stilfullt utformad hårfön men dess cirkulära design är en lika stor del utformad för dess effekt. Med en förhållandevis stor cylinder möjliggörs en stor effektiv luftvolym som sedan jämnt fördelas av den spiralformade änden för ett utmärkt resultat.

Soocas H3S Hårfön

Enkel och säker användning

Med strömknappen på handtaget är Soocas H3S enkel att använda och fyra olika värmelägen låter den dig hitta exakt rätt läge som passar just dig bäst. Allt från att bara blåsa luft från omgivningen till att värma i olika lägen. Dess inbyggda jongeneratorn motverkar att håret blir statiskt vid torkning.

Soocas H3S Hårfön

Det finns även en temperaturbegränsning som inte tillåter luften från din hårfön att överstiga en temperatur på 57°C. En extra säkerhet för dig och ditt hår.

Specifikationer för Soocas H3S:

 • Variabel värmekontroll
 • Effekt: 1800 W
 • Material: Aluminium/Plast
 • Mått: 26,2 x 27,3 x 8,8 cm
 • Vikt: 600 g
Soocas H3S Hårfön
Soocas H3S Hårfön
1014346 1014346 Soocas Soocas H3S Hair Dryer EU H3S Soocas H3S är en minimalistisk och stilfullt utformad hårfön men dess cirkulära design är en lika stor del utformad för dess effekt. Med en förhållandevis stor cylinder möjliggörs en stor effektiv luftvolym som sedan jämnt fördelas av den spiralformade änden för ett utmärkt resultat.Enkel och säker användningMed strömknappen på handtaget är Soocas H3S enkel att använda och fyra olika värmelägen låter den dig hitta exakt rätt läge som passar just dig bäst. Allt från att bara blåsa luft från omgivningen till att värma i olika lägen. Dess inbyggda jongeneratorn motverkar att håret blir statiskt vid torkning.Det finns även en temperaturbegränsning som inte tillåter luften från din hårfön att överstiga en temperatur på 57°C. En extra säkerhet för dig och ditt hår.Specifikationer för Soocas H3S: Variabel värmekontrollEffekt: 1800 W Material: Aluminium/PlastMått: 26,2 x 27,3 x 8,8 cmVikt: 600 g Hårfön 499 SEK 499 NewCondition InStock
 1. Hälsa & Personvård
 2. Hårvård & Styling
 3. Hårfön