Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Hårtrimmer med upp till 2 timmars sladdlös drift

Oster C200Ion

  Art.nr: 189541
  • 11 olika klipplängder
  • Ergonomisk
  • Sladd/Sladdlös
  • Upp till 2 timmar sladdlös användningstid
  • Låg vikt

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Oster C200Ion

Den högpresterande, långlivade, proffisionella ION hårklipparen har en låg vikt, ergonomisk kropp och rostfritt skär. Du får  tio stycken olika klippningsslängder och med Lithium ION batteriet får du det senaste inom batteriteknologin, vilket gör att du kan arbeta upp till två timmar utan sladd. 

Vattentålig

Oster C200Ion tål att användas både på torrt och vått hår. Den kraftfulla motorn klarar av att klippa i både torrt och vått hår.

189541 Oster Oster C200Ion 3020 Oster C200IonDen högpresterande, långlivade, proffisionella ION hårklipparen har en låg vikt, ergonomisk kropp och rostfritt skär. Du får  tio stycken olika klippningsslängder och med Lithium ION batteriet får du det senaste inom batteriteknologin, vilket gör att du kan arbeta upp till två timmar utan sladd. VattentåligOster C200Ion tål att användas både på torrt och vått hår. Den kraftfulla motorn klarar av att klippa i både torrt och vått hår. Hårtrimmer 4,5 10 1990 SEK 1990 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårvård & Styling
  3. Hårtrimmer