Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

OBH Nordica Wave Maker 5837 vågtång som ger härligt blankt och vågigt hår!

Professionell vågtång som ger blankt vågigt hår snabbt. Inställbar temperatur med 5 olika inställningar. Keramisk beläggning vilket ger snabb uppvärmning, en jämn hög temperatur och är skonsamt för håret. Vågtången är utrustad med roterande sladdfäste och extra lång sladd som mäter hela 2,8 meter. Det ger dig en större frihet att röra dig utan att få en trasslig sladd.

Wave maker 5837 är perfekt för att skapa ett härligt blankt och vågigt hår till festen, bröllopet, after ski'n eller utekvällen med vänner och familj!

Egenskaper
OBH Nordica OBH Nordica Artist Wave Maker 5837 5315837 OBH Nordica Wave Maker 5837 vågtång som ger härligt blankt och vågigt hår!Professionell vågtång som ger blankt vågigt hår snabbt. Inställbar temperatur med 5 olika inställningar. Keramisk beläggning vilket ger snabb uppvärmning, en jämn hög temperatur och är skonsamt för håret. Vågtången är utrustad med roterande sladdfäste och extra lång sladd som mäter hela 2,8 meter. Det ger dig en större frihet att röra dig utan att få en trasslig sladd.Wave maker 5837 är perfekt för att skapa ett härligt blankt och vågigt hår till festen, bröllopet, after ski'n eller utekvällen med vänner och familj!Egenskaper Locktång 4,7 12 399 SEK 399 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårvård & Styling
  3. Locktång