Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Björn Axén Tools Flexi Curler Set 5844 är ett paket med 12 stycken böjbara värmespolar som gör att du kan skapa en stor variation av lockar - från definierade mindre lockar till glamorösa Hollywoodlockar.

Spolarna är behandlade med Tourmaline för att ge extra glans och skydd till håret. Tourmaline är en typ av kristall men klassificeras även som ädelsten.

Enkel användning

Anslut kontakten, den röda signallampan längst ner till höger på förvaringsväskan tänds och lyser rött som en indikation på att uppvärmning påbörjats. Vänta i 15-20 minuter tills värmespolarna hunnit bli varma, eller tills den gula färgindikatorn till vänster längst ner på förvaringsväskan, skiftar till orange.  Applicera spolarna och låt sitta till de svalnat för att få en hållbar frisyr!

OBH Nordica OBH Nordica B.A.Tools Curler Set 5844 5315844 Björn Axén Tools Flexi Curler Set 5844 är ett paket med 12 stycken böjbara värmespolar som gör att du kan skapa en stor variation av lockar - från definierade mindre lockar till glamorösa Hollywoodlockar.Spolarna är behandlade med Tourmaline för att ge extra glans och skydd till håret. Tourmaline är en typ av kristall men klassificeras även som ädelsten. Enkel användning Anslut kontakten, den röda signallampan längst ner till höger på förvaringsväskan tänds och lyser rött som en indikation på att uppvärmning påbörjats. Vänta i 15-20 minuter tills värmespolarna hunnit bli varma, eller tills den gula färgindikatorn till vänster längst ner på förvaringsväskan, skiftar till orange.  Applicera spolarna och låt sitta till de svalnat för att få en hållbar frisyr! Locktång 5 1 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårvård & Styling
  3. Locktång