Automatisk locktång för professionell styling hemma

Philips HPS940/00

  Art.nr: 219572
  • Inställningar för små och stora lockar
  • Keramisk beläggning som skyddar håret
  • Säkert anti-trassel system
  • Flera tidsinställningar och värmelägen
  • Du kan skapa lockar i alla olika riktningar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Det ska vara enkelt att få ett professionellt resultat hemma. Philips HPS940 är en automatisk locktång som gör det enkelt att på egen hand skapa perfekta lockar och styla håret med salongsresultat. Tack vare den automatiska lockfunktionen kan du nu fixa perfekta lockar på nolltid.

HSP940 rullar upp, värmer och lockar håret automatiskt. Antitrassel-systemet säkerställer att håret aldrig fastnar. Och tillsammans med en keramisk beläggning i titan blir stylingen skonsam mot ditt hår och lämnar håret skinande blankt. Philips AutoCurler är för dig som vill ha det där glamorösa resultatet utan krångel.

Borstlös, tyst motor

HSP940 har en borstlös motor som förhindrar att håret fastnar. Du kan skapa lockar i alla olika riktningar och experimentera med olika stilar. För en stilren och symmetrisk look - locka håret konsekvent i samma riktning. Du kan även använda den automatiska lockfunktionen med en blandning av båda lockriktningarna för en naturlig look.

Inställningar för värme, tid, riktning och lockstorlek

Med tre värmeinställningar (170, 190 och 210°C) och tre tidsinställningar (8, 10 och 12 sekunder) kan du välja mellan olika stilar - naturliga, stora vågor eller mindre mer stylade lockar.

Använd temperatur- och tidsinställningarna för att experimentera fram exakt den lock du vill ha. Du kan även justera riktningarna på lockarna - höger, vänster eller växelvis. Använder du den automatiska lockfunktionen med en blandning av båda lockriktningarna får du en naturlig look med svallande, blanka lockar.

Värmeisolerande kammare

Den värmeisolerande kammaren säkerställer att du aldrig bränner dig vid stylingen. Till skillnad från vanliga locktänger kommer du inte bränna fingrarna när du använder HSP940.

Sladd med roterbart sladdfäste

2,0 m lång sladd ger ökad flexibilitet och enklare hantering. Den här salongsrekommenderade sladdlängden gör det enkelt för dig att använda locktången var du vill och du har gott om plats för att skapa den look du vill ha.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

219572 Philips Philips HPS940/00 HPS940/00 Det ska vara enkelt att få ett professionellt resultat hemma. Philips HPS940 är en automatisk locktång som gör det enkelt att på egen hand skapa perfekta lockar och styla håret med salongsresultat. Tack vare den automatiska lockfunktionen kan du nu fixa perfekta lockar på nolltid. HSP940 rullar upp, värmer och lockar håret automatiskt. Antitrassel-systemet säkerställer att håret aldrig fastnar. Och tillsammans med en keramisk beläggning i titan blir stylingen skonsam mot ditt hår och lämnar håret skinande blankt. Philips AutoCurler är för dig som vill ha det där glamorösa resultatet utan krångel. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Borstlös, tyst motor HSP940 har en borstlös motor som förhindrar att håret fastnar. Du kan skapa lockar i alla olika riktningar och experimentera med olika stilar. För en stilren och symmetrisk look - locka håret konsekvent i samma riktning. Du kan även använda den automatiska lockfunktionen med en blandning av båda lockriktningarna för en naturlig look. Inställningar för värme, tid, riktning och lockstorlek Med tre värmeinställningar (170, 190 och 210°C) och tre tidsinställningar (8, 10 och 12 sekunder) kan du välja mellan olika stilar - naturliga, stora vågor eller mindre mer stylade lockar. Använd temperatur- och tidsinställningarna för att experimentera fram exakt den lock du vill ha. Du kan även justera riktningarna på lockarna - höger, vänster eller växelvis. Använder du den automatiska lockfunktionen med en blandning av båda lockriktningarna får du en naturlig look med svallande, blanka lockar. Värmeisolerande kammare Den värmeisolerande kammaren säkerställer att du aldrig bränner dig vid stylingen. Till skillnad från vanliga locktänger kommer du inte bränna fingrarna när du använder HSP940. Sladd med roterbart sladdfäste 2,0 m lång sladd ger ökad flexibilitet och enklare hantering. Den här salongsrekommenderade sladdlängden gör det enkelt för dig att använda locktången var du vill och du har gott om plats för att skapa den look du vill ha. Locktång 5 4 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårvård & Styling
  3. Locktång