Plattång som bevarar hårets fuktighet

GA.MA CP1

  Art.nr: 188104
  • Temperatur: 200°C
  • Skonsamma flytande plattor
  • Sladdlängd på 3 m
  • Uppvärmningstid 10 sek
  • Roterbart sladdfäste

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Plattång som är skonsam mot ditt hår och ger ett glatt och vackert hår. Den har en snygg design i svart high gloss-finish samt att den har keramiska plattor som är skonsam mot håret. Den har även en en snabb uppvärmningstid och uppnår 200°C på endast 10 sekunder.

GA.MA är ett Italienskt varumärke som startade 1969 i Bologna, GA.MA var en utav de absolut första företagen att tillverka plattänger åt den professionella marknaden. 

Plattången är utrustad med Crystal Coating-plattor för minskad friktion, ökad glans, skonsam behandling samt motverkan av statisk elektricitet och bevarar fukten i håret. Vid upphettning avges negativa joner som gör håret mjukt och glansigt. Crystal Coating minskar även friktionen när du drar plattången genom håret. Förutom att det minskar slitaget på håret, krävs också mindre mängd stylingprodukter för att uppnå ett blankt och jämnt resultat. 

GA.MA CP1 Laser Ion har en snabb uppvärmning på endast 10 sekunder, och den når då en stylingtemperatur på 200°C för en kraftfull effekt. Den har en lång sladd på tre meter, och ett roterbart sladdfäste för att man ska slippa kabeltrassel.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

188104 GA.MA GA.MA CP1 CP1 Plattång som är skonsam mot ditt hår och ger ett glatt och vackert hår. Den har en snygg design i svart high gloss-finish samt att den har keramiska plattor som är skonsam mot håret. Den har även en en snabb uppvärmningstid och uppnår 200°C på endast 10 sekunder.GA.MA är ett Italienskt varumärke som startade 1969 i Bologna, GA.MA var en utav de absolut första företagen att tillverka plattänger åt den professionella marknaden. Plattången är utrustad med Crystal Coating-plattor för minskad friktion, ökad glans, skonsam behandling samt motverkan av statisk elektricitet och bevarar fukten i håret. Vid upphettning avges negativa joner som gör håret mjukt och glansigt. Crystal Coating minskar även friktionen när du drar plattången genom håret. Förutom att det minskar slitaget på håret, krävs också mindre mängd stylingprodukter för att uppnå ett blankt och jämnt resultat. GA.MA CP1 Laser Ion har en snabb uppvärmning på endast 10 sekunder, och den når då en stylingtemperatur på 200°C för en kraftfull effekt. Den har en lång sladd på tre meter, och ett roterbart sladdfäste för att man ska slippa kabeltrassel. Plattång 4,7 12 349 SEK 349 NewCondition InStock
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårvård & Styling
  3. Plattång