Exklusiv, gyllene plattång för alla hårtyper

GHD Classic Gold

  Art.nr: 167297
  • Skonsamma, keramiska plattor
  • 15 sekunders uppvärming
  • Plattar, vågar eller lockar håret
  • Jämn värmehållning
  • Roterande sladdfäste

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

ghd Classic Gold - Glammig plattång från ghd med snabb uppvärming

Med skimrande gulddetaljer och förfinad design så är ghd V Gold Classic en lyxig tillskott för dig som vill ha det bästa resultatet. Med gyllene, keramiska plattor som utan motstånd glider fram genom håret ger alla hårtyper precis den skonsamma behandling de förtjänar. De mjuka linjerna hjälper dig forma de mest perfekta vågorna och lockarna med ett skinande resultat i klass med de fina hårsalongerna.

Snabb uppvärmning och stabil värmehållning

ghd V Gold Classic har en snabb uppvärmning på endast 15 sekunder och värmer under användning upp sig till måltemperaturen 5 gånger per sekund för att försäkra dig om ett perfekt, jämnt resultat.

Den säkerhet och flexibilitet du och ditt hår förtjänar

ghd V Gold Classic har en sladd som är 2,6 meter lång. Det gör att du aldrig behöver irriteras över onödigt korta arbetsrum. Det roterande sladdfästet hjälper dig att undvika att sladden virar ihop sig och stramar emot när du arbetar med ditt hår. 

Alla känner vi till känslan av oro när man lämnat hemmet och inte minns om man drog ut sladden eller inte. Lugn. ghd V Gold Classic har automatisk avstängning 30 minuter.

167297 GHD GHD Classic Gold GHD Classic GOLD ghd Classic Gold - Glammig plattång från ghd med snabb uppvärming Med skimrande gulddetaljer och förfinad design så är ghd V Gold Classic en lyxig tillskott för dig som vill ha det bästa resultatet. Med gyllene, keramiska plattor som utan motstånd glider fram genom håret ger alla hårtyper precis den skonsamma behandling de förtjänar. De mjuka linjerna hjälper dig forma de mest perfekta vågorna och lockarna med ett skinande resultat i klass med de fina hårsalongerna. Snabb uppvärmning och stabil värmehållning ghd V Gold Classic har en snabb uppvärmning på endast 15 sekunder och värmer under användning upp sig till måltemperaturen 5 gånger per sekund för att försäkra dig om ett perfekt, jämnt resultat. Den säkerhet och flexibilitet du och ditt hår förtjänar ghd V Gold Classic har en sladd som är 2,6 meter lång. Det gör att du aldrig behöver irriteras över onödigt korta arbetsrum. Det roterande sladdfästet hjälper dig att undvika att sladden virar ihop sig och stramar emot när du arbetar med ditt hår.  Alla känner vi till känslan av oro när man lämnat hemmet och inte minns om man drog ut sladden eller inte. Lugn. ghd V Gold Classic har automatisk avstängning 30 minuter. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Plattång 4,6 21 1490 SEK 1490 NewCondition Discontinued
  1. Hälsa & Personvård
  2. Hårvård & Styling
  3. Plattång